Sisällön tarjoaa Blogger.

VAIHTOEHTO ABC:LLE

Jotain minusta: minä en usko ABC- asemiin. Uskon pienyrittäjiin. Autoa en itse aja, joten siihen tankkaamisasiaan en ota kantaa, mutta kahvittelemaan menen muualle. Olen ladannut puhelimeen sovelluksen, joka etsii lähistön taukopaikat. Usein pitää poiketa isolta tieltä pois, mutta muutama sata metriä ei tunnu miltään, kun saa eteensä tuoreen kahvin, haudutetun teen tai raparperipiiraan kermavaahdolla.

Kuvat: Ensimmäiset Pälkäneen Keltainen Talo - kahvilan lisäksi pieni puoti sisustus-, lahja- ja ruokatarvikkeita. Kaksi viimeistä Pusulan Kyläkauppakeskus Pikkuomena - kahvilan lisäksi lähi- ja luomuruokapuoti, hyvinvoinnin kauppa, eläinkauppa ja lelukauppa.

ps. Kolme Kaverin jäätelö - älä osta, jos et ole valmis vaihtamaan suosikkiasi. Nam, nam!10 kommenttia

 1. Olen kanssasi samaa mieltä. Jos aakkosia voi välttää, niin ehdottomasti niin teen. Sieltä saa samat käntyt joka paikasta. Pienet kotikutoisen oloiset paikat on ihan pop:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)) Ne on. Ja niiden hengissä pysymiselle on tärkeää, että ihmiset pyrkisivät pois siitä ajattelumallista, että kaikki hoidetaan kerralla.

   Samaa muuten tehdään Suomessa ruokakaupoissa. Muualla pienet erikoiskaupat on paremmin voimissaan.

   Poista
 2. Kannatan isoilta teiltä poikkeamista! Jos joskus vuokraamme vaikkapa ulkomailla autoa, niin ajamme aina pikkuteitä ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ♥ Silloinhan sitä voi löytää vaikka mitä seikkailuja. Aika pienestä ihminen saa sen kutittavan tunteen vatsanpohjaan, että vapaana mennään ;)

   Poista
 3. Samoilla linjoilla. Mielelläni maksan elämyksestä muutaman roposen enemmän kuin aakkosbaarin pakastepullasta. Aivan älyttömän maistuvat kuvat!

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! Samaa mieltä! Pienessä paikassa pysähtyminen todella on elämys. Mä muutenkin kannatan ruokaa elämyksenä, en vain vatsantäytteenä ja koneen käyttöaineena :))

   Poista
 4. Vitsit miten idyllisen ja ihanan romanttisen näköisiä paikkoja. Harmi, että nuo keltaisten tornien pysähdyspaikat ovat tehneet Suomen valloituksen. Ei ole enää montaa sellaista vanhaa nostalgista huoltoasemaa jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on harmi. Niillä pysähtyminen on aina samanlaista. Tietää sisään kävellessään, että missä on vessa ja missä se sama muovitettu piiras.

   Muissa paikoissa muistaa pysähtyneensä.

   Poista
 5. Hyvä hyvä Laura! Kuulostaa loistavalta sovellukselta, kun löytää ne kivemmat paikat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sitä kannattaa kokeilla, vaikkea koskaan autolla liikkuisikaan. On siinä mukana myös keskustojen kahviloita!!

   Poista