Sisällön tarjoaa Blogger.

VALAISIMET YÖPÖYDÄLLE 6 €
Tämmöiset ihanat pallerot löytyi meille Tyynelään sieltä Karkkilan Romuenkelin kellarista. Eikä olleet hinnalla pilattu - yhteensä kuusi euroa. Ajattelin jättää ne ihan ilman varjostinta ja hankin niihin tuollaiset suurta hehkulamppua jäljittelevät, energiaa säästävät halogeenilamput. Toivottavasti ovat tarpeeksi himmeät. 

Meiltä on puuttunut Tyynelän yläkerrasta yövalaisimet. Vietiin meidän vanhat sinne ja laitettiin nämä "uudet" meidän makuuhuoneeseen niiden tilalle. Uudet ovat juuri sopivan pirteät ja selkeät, ettei mene makuuhuone kalkkimaaliseinineen liian maalaisromanttiseksi.

Keväällä maalatusta seinästä lisää täällä. Hyvin näkyy muuten näiden postausten kuvissa myös eri vuoden aikojen erisävyiset valot. 

Mitäs pidät?

16 kommenttia

 1. Kivat. Ihana tuo vaaleansininen ovi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo - ne sopii hyvin yhteen :)) Ovi tuli aikoinaan talon mukana. Se löytyi tuolta vanhan navetan ylisiltä ja Janne kiinnitti siihen koukun mun pyynnöstä. Tuli kätevä ja kaunis naulakko.

   Poista
 2. Aivan mielettömät! Mahtava löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne teki kyllä mut onnelliseksi :)) Ihanan pirteät. Tekee kivan fiiliksen makkariin, kun seinä on taas niin pastellinen.

   Poista
 3. Onpa söpöt ja mätsäävät kivasti oven kanssa! Selkeesti mietitty juttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mätsää. Ehkä Jannella oli tästä joku visio ;) Hyvä löytö!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juu ei tarvinut hinnan vuoksi jäädä miettimää pitkään. Mä tosin jätin ne sinne kirpparin alakertaan ensin ja olin jo karkaamassa kotia kohti. Janne sieltä sitten huuteli, että takaisin pitäis mennä katsomaan. Sieltä lähti sitten mukaan nämä ja jotain muuta - mikä ei ole vielä paikallaan / kuvattu.

   Poista
 5. Ihanat! Ja kyllä mä oon vähän kateellinen noista teidän alueen kirpputoreista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kyllä on aika kivoja paikkoja hyvän ajomatkan päässä. Tääkin käynti tosiaan tehtiin ihan extermpore Tyynelään menomatkalla.

   Poista
 6. Eikä, tosi mahtavat. Mun sisustusintoni on hiukkasen kuollut, ei ole nyt aikaa ja enerigiaa yhtään. Ehkä sisustuskuvia sitten marraskuussa kun työt loppuu, silloinhan on tuo luonnonvalokin parhaimmillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä taas. Käyt sit marraskuussa hakemassa rautakaupasta halvan remonttivalon ja taas näkee puuhata + kuvata ;)

   Poista
 7. Tosiaan kannattaakin käydä kiinni, jos sattuu kaksi samanlaista lamppua löytämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Se ei oo kirppisvalojen kanssa ihan itsestään selvä homma ;)

   Poista
 8. Kivan näköinen mekko sulla, ootko itse tehnyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sentään :)) Mä en oikein oo ompelukoneen kaveri.
   Mekko on Nanson yöpaita (Hello). Tilasin nettikaupasta.

   http://nansoshop.com/Nanso/Yö--ja-oloasut/Yöpaidat/Hello/p/NA-01-22258-0995

   Poista