Sisällön tarjoaa Blogger.

YLIHALPAA ARABIAA 9 €Sinä päivänä minä niin kirosin. Porin kirpputoreilla yhden päivän aikana:- kahden sarja käyttökuntoisia Arabian uunivuokia piippuleimalla 2,5 euroa ja 3 euroa

- vanhoja (siis vanhoja - ja hyväkuntoisia) Marimekon mekkoja parilla kympillä

- mustat Tapiovaaran Fanettit 65 euroa kappale

- Martelan mahtavakuntoinen Minikilta 10 euroa

- ja nämä Arabian Kesto sarjan kahvikupit pikkukruunuleimoilla yhteensä 9 euroaIhan itketti, ettei ollut pakettiautoa. Ja etten tiennyt mihin tätä kaikkea olisi tarvittu.

24 kommenttia

 1. Onpas ihanat nuo keltaiset kupit. Sinulla on jokin ihmellinen vainu löytää kirppikset, joista tekee käsittämättömän hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin :) Ja ne vielä sopii hyvin meidän keittiöön :)

   Tulee tietkö paljon käytyä niitäkin reissuja, ettei löydy mitään. Me tosin käydään kirppiksillä aika paljon. Jokaisen Jannen työreissun yhteydessä.

   Mun kokemuksen mukaan parhaita on Kierrätyskeskukset, SPR:n Kontit ja "pikku"kaupunkien kirpparit. Isoissa keskustoissa tulee käytyä harvemmin. Ja epämääräiset alahyllyt kannattaa penkoa ensimmäisenä ;)

   Poista
 2. Fanetit...apua. Oli varmasti kamalaa jättää ne sinne kirppikselle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta !!

   Janne sanoi mulle, että ne voidaan ostaa jos mä meen junalla kotiin. Siinä tapauksessa olisi saattanut mahtua. Sit ois pitänyt vaan myydä pois nää voisi sitten ostetut BoConseptit, joten siinä ei ois ollut mitään järkeä.

   Poista
 3. KÄÄK, mitä löytöjä! Mä todellakin tunnen sun tuskan.

  VastaaPoista
 4. Nämä aurinkoiset kahvikupit sentään mahtui mukaanne :) Tiedän niin tunteen, kun tekee houkuttelevia löytöjä, eikä ne mahdu kyytiin. No, on sitä joskus tullut tehtyä erinäisiä järjestelyjä joidenkin ihanuuksia kotiin saamiseksi, kun ei vaan kertakaikkiaan ole voinut jättää ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtui :) Ja mahtui myös ne halvat uunivuuat, Arabian Kirsikka tarjoilukulho ja yksi Valinten valaisin. Enkä mä joutunut tulemaan junalla kotiin ;)

   Poista
 5. Voi apua. Olisin varmasti käyttänyt paku ovelle -palvelua tuossa tilanteessa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se kävi mielessä.

   Meillä vaan on sellainen pikkuongelma, ettei mulla oo ajokorttia ja Janne tuskin ois halunnut jättää sen työsuhdeautoa Poriin :D

   Poista
 6. Kauniit ja aurinkoiset, ihan niinkun sinäkin :)

  VastaaPoista
 7. Haha, voi onneksi en ymmärrä arabiasta ja niiden leimoista mitään :D Ei ole tuollaisia ongelmia. - Tosin nyt alkoi kiinnostamaan, koska jos kirppareilla oikeasti niitä on myös pilkkahinnalla, niin ehkä omallekin kohdalle vois joskus sattua löytö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :) Se on ihan hauska harrastus. Tarpeeseen ostamiseen kirppareilla vaaditaan hyvää kärsivällisyyttä, mutta löytöjen tekemiseen aika voi olla otollinen ihan ohikulkumatkalla vain :) Sitäpaitsi voi löytää jotain sellaista, mitä voi tuunata, maalata ja mitä ei ole ihan joka kodissa.

   Poista
 8. Oi kun nätit kupit! Ja hienoja löytöjä muutenkin, onneksi jätit jollekkin muullekin vähän löydettävää :-D Itse en ole viimeaikoina juurikaan käynyt kirppareilla ihan vaan siksi, ettei tulisi ostettua mitään. Kun poispäin pitäisi saada kamaa ennen muuttoa. Pitäisikin ehkä ottaa itse kirpparipaikka, niin sitten voisi hyvällä omatunnolla ehkä ostaakin jotain pientä kun olisi tehnyt ensin kunnon tyhjennyksen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä yritän opetella, ettei kaikkea kaunista tarvitse omistaa. Ootko huomannut saman, että kirppistavaroiden kanssa tulee vielä useammin tehtyä kevyemmin ostopäätöksiä, kuin uutena kaupasta ostettavien? Jotenkin sitä ei muka koe niin pahaksi, kun ne on jo olemassa ja kerran käytettyjä. Nyt yritän opetella niidenkin kanssa enemmän tarpeeseen hankkimista. Ettei meidän koti oikeasti kohta ole yksi suuri kirppis itsekin :D

   Mä just huomasin, että Kaboom kirppis on muuttanut tuohon Kamppiin. Voisinkin ottaa siitä pöydän, että saisin muutamia sisustusjuttuja karsittua.

   Muuttoa ennen karsiminen kuulostaa erittäin järkevälle :)

   Poista
 9. Niin siis ilmeisesti ainakin osa mahtui myös henkilöautoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :)

   Nämä kupit, ne halvat uunivuuat, yksi Arabian Kirsikka tarjoilukulho ja yksi Valinten valaisin. Niitä en kyennyt sinne jättämään.

   Poista
 10. Oi oi, kuulostaa ihan unelta, joita tällaiset kirppishamsterit joskus näkee, vaan harvemmin sattuu kohdalle. Onneksi aina jotain kuitenkin, minäkin tein kahvikuppilöydön pari viikkoa sitten ja ne vaan oli otettava mukaan, 7 kuppia asetteineen ja pullalautasineen ja pari lautasta päälle maksoivat 20 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   No mutta sähän oot tehnyt upean löydön !

   Noista pienistä kahvikupeista on jotenkin kivempi juoda, kuin sellaisesta saavista.

   Poista
 11. Voi apua. Mä olisin varmaa vaa kylmästi sitonu kamoja kuormaliinoilla katolle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD

   Mä pystyisin ihan helposti kuvittelemaan itsenikin siihen tilanteeseen. Mutta pysyin tiukkana. Mä ihan tosissaan oon yrittänyt miettiä mun kulutusta ja motiiveja nykyään myös kirppareilla.

   Poista
 12. Aargh, tiedän tunteen, kun löytyy jotain ihanaa, mutta sitä ei vaan voi ostaa kotiin! Ulkomailla olen usein törmännyt tähän. Sitä on vain toivottava, että ne päätyvät jollekin, joka osaa niitä arvostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ! Mulla onkin siinä kirppariostamisessa just se ajatus, että ne tavarat pitää "pelastaa". Jotenkin ne surettaa siellä. Hienot ja hylätyt. Toivottavasti päätyvät kotiin, missä niitä tarvitaa ja arvostetaan.

   Poista