Sisällön tarjoaa Blogger.

REMONTTIA JA KEITTIÖSUUNNITTELUA

puustelli miinus keittiö keittiöremontti
puustelli miinus keittiö keittiöremontti
Tehty:

- purettu levytykset ja muovimatot lattioista
- pidetty yhden illan verran tapetinrepimisterapiaa
- annettu fb:n kierrätysryhmien kautta pois vanhat kaasuhellat, vaatekaapit jne jne
- irrotettu vanhat keittiönkaapit

 Seuraavaksi:

- lähtee purkujäte Kivikkoon
- valitaan keittiö ja laitetaan se tilaukseen
- revitään loput tapetit alas seiniltä
- tulee puuseppä suunnittelemaan asuinhuoneen koroketta. Jes !!
- aletaan maalaushommiin. Seiniin ja lattiaan vaaleaa.

 Myöhemmin:

- nikkaroidaan vanhasta yläkaapista ja laatikostosta senkki
- maalataan sisäikkunat valkoisella
- päätetään mitä tehdään kylpyhuoneelle. ( Onko kaakelimaaleista kokemuksia? )
( Kuvissa tämän päivän keittiösuunnitelun luonnoksia - Puustellimiinus )

23 kommenttia

 1. Mä olen maalannut keittiön kaakelimaalilla ja olen ollut superduper tyytyväinen!!! Hienosti on pysynyt ja voin suositella!

  psst. hieno banneri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiöstä mäkin oon kuullut positiivisia kokemuksia. Jannekin on yhteen asuntoon tehnyt välitilan niin. Mutta kylpyhuone - siitä kokemukset kiinnostaisi. Haluaisin edes seinät vaaleiksi, kun nyt ne on sellaiset ysärikirjavat. Tai sit mä vaan odottelen, että se tulee muotiin taas ;)

   Kiitos ♥

   Poista
 2. Hienolta kuulostaa ja näyttää suunnitelmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)

   Me muuten saatiin juuri uusimmat kuvat, viimeisillä viilauksilla, keittiöstä. Ai että se näytti hyvälle! Hyvin saivat suunniteltua pieneen tilaan.

   Poista
 3. Kuulostaa, että olette olleet ahkerina :) Noista keittiökuvista tuli mieleeni, että tarkoitukseni on etsiä joku samankaltainen työkalu, jolla voisi kokeilla vierashuoneen kalusteiden sijoittelua. Huone kun sai uudet maalit lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Janne on ♥ Mä oon ollut siellä kahtena päivänä repimässä tapettia ja yhtenä muovimattoja/levyjä/nauloja lattiasta. Olo on ollut taas niin heittelevä, ettei musta oo ollut enempään. Tosin se on jo ihan hirveästi enemmän, kun viime remontissa.

   Mä muuten oon kokeillut sellaista joskus. Jos tulee mieleen mikä se oli, niin lähetän sulle vaikka s.postina linkkiä:)

   Poista
  2. Se tuntuu jo hyvältä, kun on jaksanut tehdä ja saanut jotain aikaiseksi. Tuntuu välillä paljon enemmältä itselle kuin ehkä jollekin toiselle. Mä epäilen, että sä teet sitten enemmän sitä suunnittelua ;-) Kiitos, kiva jos linkki muistuu mieleen :-)

   Poista
  3. Niin tuntuu. Huomenna olisi tarkoitus taas mennä. On ihan energinen olo taas viikonlopun jäljiltä. Olo on tasoittunut viime viikosta:)

   Se ohjelma tais olla tää:
   http://www.floorplanner.com

   Poista
 4. Ai te saatte maalata ikkunat! Ihanaa! ((Mulle kanssa valkoiset ikkunat kiitos).

  Mulla on kokemuksia kaakelimaalista..yhden wc.n ja yhden kylpyhuoneen maalannut. Tulos on kaunis, mutta ei niin kestävä. Tai se perus kaakelimaali, jota rautakaupoissa myydään, lähtee kyllä lohkeamaan helposti jos siihen jotain kolahtaa tai raapaisee.
  Luulen, että Miranol -maali pysyisi paremmin.. sillä itse ajattelin yhden wc.n muutoksen seuraavaksi toteuttaa. Sellaista tököttiä, että tuntuu pysyvän ja kestävän melkrin missä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo:) Ne on vielä aika hyväkuntoiset, joten ei pitäisi olla ihan hirvittävän hankala homma.

   Tuo mua juuri jännittää. Ajattelin, etten lattiaa edes lähtisi tekemään, mutta seinät olisi ihana saada uusittua. Niitä ei voi matolla peittää;) Muistatko minkä merkkistä maalia käytit? Mä odotan hyvin suurella mielenkiinnolla sun kph-rempparaporttia !!

   Poista
  2. Se oli nimeltään Ronseal kaakelimaali.. siis muutoskohteet edellisissä kodeissa, enkä täällä nykyisessä ole vielä jaksanut uhrata ajatustakaan kylpyhuoneremontille.

   Just googlettelin ja joku oli tuolla peruskaakelimaalilla maalannut jopa lattiat ja kuulemma pysynyt hyvin... ota näistä nyt sitten selvää. Mä tosiaan kahdessa eri kodissa maalannut kaakeleita ja molemmissa ulkonäkö muuttui huikean kauniiksi, mutta pysyvyys ei tosiaan sitä, mitä odotin.

   Poista
  3. Ok. Juu- se on just se mistä mä oon lukenut (googlettamalla) ne positiivisemmat kokemukset. Voi jännitys sentään. Millähän mä uskallan lähteä hommiin sinne... Ajattelin jo tänään, että otan sen homman kanssa tuumaustauon ja teen ehkä vasta kesällä. Jos nyt vaan uusii peilin jne.

   Poista
  4. Niin siis yksi mitä mä oon miettinyt on se betoniasia. Luin yhdestä blogista (Katin kokeelliset remontit), että oli käytetty märkätilatasoitetta ja Tikkurilan Lujaa seinissä. Lattia oli tehty kuituvahvistetulla lattiatasoitteella ja paksulla epoksimaalilla. Sekin kiinnostaa.

   Poista
 5. Oottepa olleet ahkeria! Suunnitelmat kuulostavat hienoilta. Ihanaa kun ootte tuollaisia hoidetaan homma -tyyppejä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka miten haluaisin, niin kovin paljon kunniaa en voi näistä saavutuksista itselleni oottaa. Janne on ♥

   Poista
 6. Vau, ihanalta näyttää keittiösuunnitelma ja samoin täällä blogissa :)

  VastaaPoista
 7. On kaakelimaalista kokemusta. Edellisen kodin keittiön kaakelit vedimme sillä ja olimme tyytyväisiä. Tosin en osaa sanoa, miten kestää käytössä, kun vajaan vuoden päästä tuosta keittiön kasvojenkohotuksesta muutimme tähän nykyiseen taloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit! Voi kumpa olisi keittiöstä kyse, niin en epäröisi. Kylppäriä vähän kyllä jännittää alkaa tekemään - täytyy myöntää. :)

   Poista
 8. uuu, hyvältä näyttää/kuullostaa suunnitelmat.

  VastaaPoista
 9. Muakin kiinnostaa kylppärin kaakelimaalikokemukset...Jään odottamaan mielenkiinnolla tätä teidän rempan etenemistä. Ja hei uusi banneri ja tuo sun kuva on mainiot :) Hyvää viikonloppua, murunen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Se tuntuisi niin helpolta (ja edulliselta) verrattuna moneen muuhun vaihtoehtoon. Ks. mitä just kirjoitin tuohon ylös Ilonalle.

   Kiitos bannerikehuista:) Siitä tuli ihanan kevyt.

   Ja kuva on muuten instasta. Sanonko siitä taas pari sanaa sulle;) Viikonloppu oli hauska! Oltiin Tallinnassa juhlimassa appiukon 70v-päiviä. Ihanaa alkavaa viikkoa sinne murunen <3

   Poista