Ne, jotka on mun instaa ja sitä hyvin hitaasti päivittyvää reseptiblogia seuranneet, tietävät hyvin mikä herkkusuu mä olen. En niinkään ole makeiden ystävä, mutta Jannen kanssa tulee syötyä usein ulkona. Porvoon Sinnessä on tullut syötyä neljästi, tuolla Helsingissä ei vielä kertaakaan. Täytyy kyllä ottaa se ohjelmaan, että pääsee heidän varsinaiseen listaan käsiksi, sen verran koukuttavaa on ollut kerta kerralta.
Näiltä kuvien ruokiakin mä ajattelin mutustella vielä toisen kerran. Sen verran kiinnostaa tuolla Kevätmessuilla se Vuoden kokki - kilpailun osuus.
Jos myös sinä haluat päästä messuilemaan ja katsomaan kuka kokeista voittaa, niin käy osallistumassa edellisen postauksen arvontaan.
Kevätmessujen ohjelmaan kuuluu viisi tapahtuma (kaikkiin pääsy samalla lipulla):
- Kevät ja puutarha
- Oma koti
- Oma mökki
- Sisusta !
- Lähiruoka ja luomu
Kokit 1995-2015 puutarhassa -pop up -ravintola on avoinna Messukeskuksen Kevätmessuilla 27.3.-28.3. klo 11-17. Ravintolan kanssa samalla alueella käydään Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija-kilpailut 26.-27.3. ja valitaan Suomen seuraava Bocuse d’Or-edustaja 28.3.
Ai siellä olisi ollu tälläinenkin? Mullapa oli mennyt jotenkin ohi. Passi löytyy minultakin, törmäillään messuilla? :-)
VastaaPoistaNo voi ei, oispa ollut hauska tavata sua:(
PoistaMulle tuli tästä s.postikutsu erikseen Kevätmessujen tyypeiltä.
Messuilla nähdään! :)
ps. ilmoittauduitko Kukkakouluun ?
PoistaJoo ilmoittauduin! :-)
PoistaHei hyvä:) Siellä nähdään siis !!
PoistaOlen muutamilla messukäynneilläni ilokseni huomannut, että Messukeskuksen ravintolatarjonta on parantunut entisestä. Tai ainakin niiden ulkoasut on parantuneet ;)
VastaaPoistaEn nyt tiedä onko se usein, mutta aina ollessani liikkeellä, käyn syömässä lounasta jossain ravintolassa. Muuten se jäisi minulta kokonaan väliin. En ole koskaan ollut mikään kulinaristi, mutten varsinkaan nykyisin, kun maut eivät juurikaan eroa toisistaan. Siksi valitsen mieluiten mausteisempia ruokia. Tai sitten kalaa, jota en oikein osaa kotona laittaa.
Koko perheen voimin käymme myös entistä useammin ravintoloissa syömässä. Ne eivät suinkaan ole pitkän kaavan mukaan istuttuja illallisia, koska ikävä kyllä kaikki perheeni miehet on tosi nopeita syömään eikä heitä siten saa istumaan aloillaan kovin pitkään. Minulla taas syöminen kestää tosi kauan, koska puhun niin paljon samalla :)
Niin on. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa ! Näyttävät ihan jo enemmän ravintoloille, kuin snägäreille.
PoistaJäikö sulla makuaistiin ongelmaa onnettomuuden jälkeen? Vaikea kuvitella miltä tuntuisi samassa tilanteessa. Ruoka on mulle niin tärkeä asia. Musta on mielenkiintoista, että se on jollekin vain polttoainetta kropalle - itselle aina ensisijaisesti nautinto. Onni onnettomuudessa, jos saan sanoa, ettet mainitse olleesi ennen kulinaristi. Se tilanne olisi vielä valitettavampi.
Miehet muuten on :D Ripeä tahtisia ja tuppisuita :D Me oltiin tänään Jannen kanssa lounaalla. Aloitettiin salaattipöydästä ja kun mä siirryin lämpimän ruuan pariin, oli Janne jo syönyt. Mä hoidin myös puhumisen ;)
Tuo Porvoon Sinne on ihana ravintola! Pariin otteeseen ollan siellä käyty ja kovasti ollaan pidetty paikasta ja ruoasta.
VastaaPoistaUlkoruokinnassa tykätään käydä, mutta kovasti tykätään koko perhe kokkailla, joten usein kallistumme siihen, että tehdään yhdessä hyvää ruokaa ja nautitaan kotosalla.
Se on:) Ruuan lisäksi tykkään hirvittävästi myös miljööstä. Rouheuden ja luonnon yhdistelmästä.
PoistaMä oon myös yhdistelmä ravintolaruokailijaa ja kotona kokkaajaa. Ruuan valmistaminen toisille on musta suurin kunnioituksen ja rakkaudenosoitus.
Mikä päivä oot menossa messuille? ;) Sinne on ihana, pitää päästä kokeilemaan myös Helsinki-versio!
VastaaPoistaHeti torstaina. Mä meen siihen bloggaajien kukkakouluun ja kiertelemään.
PoistaSopiiko torstai sulle?
Mennäänkö yhdessä messuilemaan?
Tai miksi ei vaikka Sinneen joskus myös:)