Sisällön tarjoaa Blogger.

ENSIMMÄISET KEITTIÖKUVAT

Tapwell Dom 184 musta hana
Tapwell Dom 184 musta hana
Puustellimiinus ekokeittiö
[ kaupallinen yhteistyö: Puustelli ]

Niinhän se sitten meni - hurjan nopeaan. Eilen pyöräilin iltasella uudelle asunnolle ja keittiö oli jo valmis. Onneksi Janne oli ehtinyt maanantai-iltana kirjoittaa sinne seinään viestin, että tähän sähköille roilo. Muuten olisi asentaja ehtinyt homman valmiiksi ennen, kuin valmistelut olivat hoidossa. Kukapa olisi uskonut, että keittiön pystyttäminen on näin nopea homma.

Janne on tosiaan aina ennen tehnyt homman itse kaverin kanssa. Tehnyt ja kiroillut. Eilisen ällistelyn jälkeen hän totesi, että on siinä ammattimies. Tekee työn yksin parissa päivässä. Ilmeisen kätevä on myös tuo keittiön runkorakenne. Loppuun asti miettitty.

Tällainen meidän keittiöstä tuli. Mä oon ihan rakastunut ovien ja sivulevyjen valkoiseksi maalattuihin osb-levyihin. Pinta on hiukan elävä, tosin se näkyy hyvin huonosti näissä kuvissa. Ihana on myös vitriinikaappi, josta runkorakenne näkyy läpi. Vanha kaasumittari jää tuonne rekvisiitaksi killumaan, tuo vähän väriä valkoiseen, samoin vanha puulattia. Viimeisessä kuvassa katon haltex-levyt, joissa kaappien neliskanttinen ja eleetön tyyli toistuu hauskasti.

Odotan jo, että pääsen asettelemaan mun vanhoja Arabian kuppeja noille lasihyllyille. 
Keittiöstä on saatu yhteistyöalennusta. Ostopäätöksen jälkeen sovittiin, että kerron teillekin miten tämä homma etenee.

Ekokeittiö Puustellimiinus
Hana Tapwell Dom 184. Tilattu Kylpyhuonekeskuksen kautta.

38 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää ♥ Raikas ja valoisa!
  Etenkin katsoin mielnkiinnolla tuota nurkkaa omaa (joskus sitten tulevaisuudessa) keittiöremonttia silmällä pitäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ♥

   Nurkkaa oli kyllä hyvä keksintö. Siihen piti alun perin tulla suojalevy alas asti. Taakse olisi siis jäänyt vaan ylä puolella olevan kaapin tukirakenteet. Janne sitten keksi tuon vaihtoehdon. Musta se on erittäin hyvä ! Yleensä nurkkiin jää aina jotain hukkatilaa.

   Poista
 2. Kaunis keittiö. Paljon kauniimpi on valmiina kuin Puustellin esitteessä netissä. Onnea uudesta keittiöstä onnelliselle omistajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Toi on erittäin kiva kuulla :)

   Tämä ratkaisu kolahtaa kyllä mullekin ihan täysillä. Siitä tuli vielä parempi, kun kuvittelin.

   Poista
 3. "Hieno, ajaton, eleetön... just hyvä!", hiukan kateellisena iisakinkirkon rakennuspuuhista huikkaa hän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Se on.

   Tsemppiä teille remppapuuhiin. Teidän keittiöstä tulee ihan mielettömän hieno. Mä oon taas (viimeksi eilen) käynyt teidän koti kuvia ihastelemassa. Meidän pitäisi tehdä Tyynelässäkin kesän aikana vähän muutosta (kun sinne viedään tavaraa kotoota mm. se kirjahylly, mikä ei uuteen mahdu). Haluaisin tuoda sinne lisää vaaleata pohjaa, säväyttäviä tapetteja ja maalata lattian. Teidän koti toimii hyvänä inspiraationa ♥

   Poista
 4. Wautsi! Kyllä on kaunis keittiö <3

  VastaaPoista
 5. Upea keittiö, kyllä tuollaisessa kelpaa kokkailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Kyllä kelpaa. Meillä laitetaankin paljon ruokaa. Sen takia tämän nykykodin keittiötä laitettaessa mietittiinkin, että riittääkö kaksi polttimoinen liesi. Täällä on nyt pari vuotta kokattu sillä onnistuneesti, niin uskallettiin ottaa samanlainen tuonne uuteen myös. Se on erittäin kätevä keittiössä missä on vain vähän laskutilaa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Anne ♥ Hana oli kyllä hyvä löytö. En halunnut tilata sitä keittiön mukana, vaan etsiä itse. Mulla oli niin tarkka käsitys siitä, millainen sen pitäisi olla - koko musta. Etsiminen kannatti.

   Poista
 7. Ihana ja musta hana on kyllä täydellinen!

  VastaaPoista
 8. Se on kyllä ihan super! Varmaan ihan hirveesti vähemmän pakkauspahviakin kuin ikealaisessa köökissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ♥ Ei siellä kyllä kovin paljon pahvia ollut. Tässä keittiössä yksi pääperiaate onkin se, että paino ja sitä kautta kuljetuksen ympäristöhaitat on minimoitu (keskimäärin 45% pienempi kuljetusten hiilijalanjälki).

   Poista
 9. No on kyllä nopeaa toimintaa! Tuo vanha kaasujuttu on hauska kontrasti uututtaan kiiltelevässä keittiössä. Ihanaa päästä kokkailemaan puhtaalta pöydältä :) Meidän tammitasot pitäisi taas käsitellä mehiläisvahalla, huoh, viime vuonna jäi väliin. Voin kuvitella sun fiilikset, kun uusi koti rakentuu pala palalta omanlaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on. Se kävi hujauksessa. Varattuna oli koko tää viikko.

   Kaasumittari on hauska kontrasti. Mä halusin sen siihen, ettei tuu liian siloiteltu ja kliininen, kun on uusi. Ensin mietittiin voiko näin uutta keittiötä tuoda tuohon taloon, mutta alkuperäistä tyyliä sinne ei olisi mitenkään saanut - puuhellaa :D

   Kokopuisissa tasoissa on juuri tuo hyvä puoli. Huoltamalla ne on ikuisia. Kolhut voi hioa pois ja vahat päälle:)

   Poista
 10. Onpa hyvännäköinen :) Sopivan pelkistetty, mutta silti kotoisia. Vitriinikaappi ja musta hana hauska lisä. Kyllä valkoisissa keittiöissä on vaan sitä jotain, vaikka nyt niin paljon kaikista muista keittiön sävyistä kohkataan. Itse en huoli kuin valkoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja ♥ Samaa mieltä. Lisää kotoisuutta tulee vielä vitriinikaapeista näkyvistä värikkäistä kupeista jne. Mä kyllä pidän väreistä ja ymmärrän miksi niistä kohkataan nyt, mutta itselle toimii hyvin toi vaalea pohja ja sitä sitten maustaa mielensä mukaan. Eli samoilla linjoilla sun kanssa:)

   Poista
 11. Näyttääpä tosi hyvältä ja äkkiäpä keittiö nousi pystyyn. Miten sitä tuntuukin että muiden remontit etenee vauhdilla ja omat on aina turkasen hitaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna ♥ Tiedän tunteen. Mulla oli jonkin aikaa tässä ihan pysähtynyt olo. Suunniteltiin ja valmisteltiin, eikä mitään edistystä ollut näkyvissä. Nyt sitten kaikki tapahtuu kerralla.

   Poista
 12. Ihana! Nuo vitriinikaapit on tosi hyvät, se on ainoa asia joka jäi itsellä vähän kaivertamaan ettei saatu mihinkään laitettua. Mihin sitten ne kaikki kauniit astiat laitetaan? No, minun pitää kehittää joku hyllysysteemi, mutta sinä pääset tosiaan suoraan asiaan ja laittelemaan kaiken sopiville paikoilleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde ♥ Nää on mun ensimmäiset vitriinit ikinä. Joskus en olisi huolinut tuollaisia mistään hinnasta. Nyt oon niistä ihan onnesta soikeena :) Avohyllyt on hyvä vaihtoehto. Niidenkin toteutukseen on niin monta vaihtoehtoa. Tsemppiä projektiin ♥

   Poista
  2. Näin se keski-ikä vissiin lähestyy, kun vitriinit alkaakin kiinnostaa :-D

   Poista
  3. Kyllä ! :DDD

   Jokunen vuosi sitten olisin taistellut vastaan. Nyt taistelin puolesta ja hyvin sainkin tahtoni läpi;)

   Poista
 13. The black faucet is great!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 14. Vastaukset
  1. Kiitos Tuija ♥ Hana oli todella etsimisen arvoinen. Kivaa särmää tuo.

   Poista
 15. Näyttää tosi hyvältä. Mä oon kauhean nirso keittiöiden suhteen, mun mielestä ne on monesti kauhean hengettömiä. Tuo Puustellin keittiö on sellainen, jota voisin kuvitella meillekin jos tarvetta olisi. Meillä keittiö rakentui Ikean rungoilla, laatikoiden ovet sirkkelöitiin itse osb-levystä ja maalattiin mustaksi. Olen tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Jonna! Tuo on kyllä erittäin mieleinen. Siellä mä seison vähän väliä ihastelemassa. Toivon, että pääsen pian myös tuonne kokkaamaan. Teidän ovet kuulostaa hienoilta. Tuun joku päivä katsomaan livenä:)

   Poista
 16. Minäkään en malta odottaa että pääset asettelemaan niitä Arabian vanhoja kuppeja noihin kaappeihin. Ja kuvaamaan sen meille ❤️ 😊

  VastaaPoista
 17. Vau, mikä hana!! Tahdon myös :) Puuttuu vain se asunto ja remontoitava keittiö.

  VastaaPoista
 18. Vastaukset
  1. Kiitos Niina :) Mä olen erittäin tyytyväinen tähän valintaan. Jotenkin hämärä olo mulla, kun ei ole tullut vielä koko remontin aikana fiilistä, että olisi voinut tehdä jotain toisin. Siispä onnistunut lopputulos!

   Poista