Sisällön tarjoaa Blogger.

MÖKKI MEREN RANNALLAHyvä se on ihmisellä olla sellainenkin paikka missä sudin sijasta käteen otetaan sisustuslehti ja kellistetään kalliolle päivää paistattelemaan. 

Viime vuotisiin projekteihin verrattuna mökillä ei ole tänä kesänä tehty mitään dramaattista. Ulkomaalaukset on vielä vähän kesken. Uudesta saunan pukuhuoneesta taas nautitaan jo ihan täysillä. Käytiin ostamassa saunan terassille mattoja ja istuinpehmusteita. Sen karuun ilmeeseen tuotiin vähän samaa lämpöä ja pehmeyttä mitä pukuhuoneen puolella on. Janne kävi poimimassa mulle kimpunkin, kun löydettiin ylämökistä maljakko, joka näytti juuri tuohon sopivalta.

Pihalle tehtiin istutuksia kahteen paikkaan - yhteen vanhaan vannaan ja uutena ostettuun istutuslaatikoon. Vähemmän puuhaa ja enemmän löhöpäiviä. Se on tämän kesän mökkiteema. 

Ihanaa viikonloppua kaikille. Me täällä Tyynelässä valmistaudutaan vastaanottamaan vieraita. Sellaisia teillekin ehkä tuttuja.

14 kommenttia

 1. Viettäkäähän ihana viikonloppu! Kyllä mekin täältä joskus vielä sinne päästään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ihana ♥

   Täällä tää kiireinen vastailee kommentteihin hävyttömästi myöhässä:(

   Se viikonloppu oli ihana! Vain te puutuitte.

   Sen jälkeen oonkin ollut enemmän ja vähemmän pimennossa koko blogimaailmasta. Tehty paljon remonttia, vähän muuttoa ja yksi luvattu majakkareissu kummipojan kanssa. Muuton loppukiri on ma ja ti. Sitten lupaan taas ryhdistäytyä. Kuulemisiin siis:)

   Poista
 2. AivAn ihania kuvia ja kesäinen fiilis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S ♥

   Nyt onkin kesäfiilis kaukana. Eilen oltiin majakalla villapaidoissa, -sukissa ja pipot päässä :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niitä on. Toivottavasti sielläkin ♥

   Vaikka totuuden nimissä ilma voisi olla ihanampi ja vaikuttaa aika monen fiilikseen vähän. Mulla ei niinkään paitsi muiden reaktioiden kautta. Mä oon ihan onnellisena neulomassa - satoi tai paistoi :D

   Poista
 4. Ihania aikoja myös sinne :) Suosikoon säät mitä ikinä teettekään, sisällä tai ulkona! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosii neulomista erityisesti :D

   Ja jotenkin tuo sää sopi myös Bengtskärin reissuun, jolta juuri kotiuduin kummipojan ja siskon kanssa. Meri on tuulella ja viimalla voimakas. Upeaa oli.

   Poista
 5. Mahtava teema - kannatetaan!! :). Kyllä tuolla kelpaa rentoutua ja nauttia edelliskesien aikaansaannoksista. Meillä on tänä vuonna remppa-löhö -teema, eli rempan rinnalle on otettu tuota löhöilyä. Sekin on hyvä ja just meille sopiva valinta nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :)

   Tosin nyt on alkanut hiipiä mieleen saunan maalaaminen tumman harmaaksi. Onneksi yhtä aikaa meillä molemmilla, joten ehkä muuton jälkeen siitä tulee seuraava projekti. Jos ei tänä kesänä, niin jonain kesänä. Se pelkkä suunnittelukin on niin hauskaa hommaa, että mennään sillä hetki :)

   Poista
 6. Oi, niin kivoja ja kesäisiä mökkikuvia :) Hauskaa kesäistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvakehuista ♥ niistä tulee aina erityisen kiva fiilis ♥

   Kesäisiä fiiliksiä ja päiviä sinne!

   Poista
 7. Ihania kesämökki kuvia. Oikein ihanan kesäisiä päiviä <3

  VastaaPoista