Sisällön tarjoaa Blogger.

MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE

MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE

MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE
MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE
MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE
MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE

MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE
MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE


No nyt en malta enää olla tätä näyttämättä. Kaapista puuttuu ovi, suihkuverhoa ei ole ja seinissä on vielä paikkaamattomia reikiä virheliikkeiden vuoksi, mutta tässä sen nyt on - meidän minikylpyhuone. Hyvästi saumojen hinkkaaminen ja ne kikertävänkukertavan harmaanruskeat laatat, meillä on ihana mikrosementillä uudistettu kylppäri.

Mikrosementti vaikuttaa materiaalina ihan nerokkaalta. Pinta on ihanan elävä ja se tuntuu hyvälle jalkojen alla. Mä olin vähän jännityksellä odotellut, että onkohan se kovin kylmän tuntuinen, mutta pinta onkin yllättävän lämpöinen, vaikkei lattialämmitystä ole.

Kylpyhuonekalusteet teetettiin ahtaan oviaukon vuoksi mittojen mukaan Puutiaisella, joka teki meille myös sen tilaihmeen - korokkeen. Allakaapista saatiin suunnikkaan muotoinen ja sen päälle mahtui normaalikokoinen allas. Muuten tuohon nurkkaan olisi saanut ainoastaan käsienpesukokoa olevan ja siinä olisi sitten saanut läiskytellä puoli kylppäriä märäksi kasvoja pestessään. Altaan taso on kauniista suurisyisestä lankusta tehty, juuri niinkuin toivoin. Altaaseen vaan en ole niin tyytyväinen, kun voisin. Se on kyllä kaunis, mutta herätää mussa vielä inhonväristyksiä tapahtuneen vuoksi. Innolla odotan hetkeä milloin suhtautumiseni siihen muuttuu neutraaliksi. Samasta firmasta tulleeseen suihkuun taas olen ihan ihastunut. Samoin Volan punaisiin pyyhkenuppeihin ja paperitelineeseen, joita ei tilattu sieltä nimeltä mainitsemattomasta paikasta, vaan Runeberginkadun Kylpyhuonekeskuksesta, jossa on aina ihana palvelu. Se on sama paikka mikä pelasti meidät meidän keittiöhanan metsästyksessä.

Pari asiaa jäi askarruttamaan.

- Miksi kylpyhuoneeseen tulevat pistorasiat on aina niin rumia?
- Kuinka kylppärivalojen valikoimat on niin suppeat edelleen? Samoin suihkuverhotankojen.
- Tekeekö joku kauniita lattialastoja? Ne on aina niitä Sinituotteen siniharmaita hirvityksiä.
(Sinillä oli yksi ihana valkoinen lasta, mutta se oli ikkunasetissä, jonka muita osia en halua. Olisi toiminut hyvin peruspuisen harjanvarren kanssa)

Mikrosementtiyhteistyöstä lisää täällä.
"Ennen" kuvat täällä.
Ja katsokaa aiheeseen liittyen myös Marun uusi kylpyhuone.

12 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää teilläkin! Tosi upea lopputulos. Mistä nuo punaiset pyyhekoukut on hommattu? Kivat!

  Ja hei, samaa mietin minäkin - missä ihmeessä on kauniit lattialastat???!! Siinäpä oiva markkinarako. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru ♥

   Pyyhekoukut on Volan. Me tilattiin ne Kylpyhuonekeskuksen kautta. Samanmoiset oli vihreänä vanhassa kodissa ja ne on niin kivat väriruiskeet, että tahdoin ne tännekin. Mähän tietty olisin toivonut roosan värisiä, mutta se ei Jannelle sopinut. Tuli punainen kompromissi :D

   Joo niin ois markkinarako! Tästä pitäis jonkun ottaa koppi - samalla vois alkaa myymään sellaisia pussilakanoita, joissa ois jaloille pussiosa. Mä aina taitan täkin jalkojen alle ja mietin, miksi ei lakanassa ole valmiina pussia mihin palelevia varpaita sujauttaa.

   Poista
 2. Onpa upea jälleen kerran! Oliko tämä mikrosementti työläs prosessi? Tuli mieleeni noista pistorasioista, että itse maalautin äsken ehkä 60-luvulta olleen pyöreän pöytäni trumpettijalan automaalaamossa. Siellä maalari kertoi, että hän on aiemminkin tehnyt ns. "sisustusmaalauksia" ja kertoi kerran maalanneensa asiakkaalle juuri pistorasiat oikean värisiksi, koska eivät olleet mistään löytäneet oikeanvärisiä muuten. Minusta tämä oli aivan loistava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Meidän kylppärin kävi laittamassa ammattilainen. Suomen Betonileimasin muuten järjestää kursseja niille, jotka haluavat opetella. Niin ja meille tämän tehnyt Pisarameren Jani sanoi, että voi pääkaupunkiseudulla myydä konsultointia / opastusta itse tekeville.

   Hei aivan loistava idea !! Mä oon miettinyt joskus, että kyllä kai ne spraylla saa, mutta ei se kovin hyvin pysy. Automaali pysyisi ja vielä hyvin ruiskumaalaten laitettu. On noi silti aika möhköjä, mutta ne ehkä uppoaisi oikean värisenä paremmin pohjaansa. Kiitos vinkistä ! :)

   Poista
 3. Näyttää hyvin kompaktilta kokonaisuudelta. Vähän niinkuin meidän edellisessä kodissa, joka oli vanha rintamamiestalo, jossa kylppäri oli portaikon alle jäävässä tilassa. Mutta hmm... millaisen kiinnityksen olette ajatelleet suihkuverholle? Kun noin ilman sitä näyttäisi kivalta :)

  Mutta miksi kaikki pistorasiat missä tahansa huoneessa ovat aina hirvityksiä? Niihin minulla ei ole sananvaltaa meidän perheessä, koska ne on miehen osaamisalaa ja hän valitsee aina parhaat mahdolliset, joilla hänen kriteerinsä täyttyy, ulkonäöstä viis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Hyvin saatu toiminnot näihin neliöihin.

   Suihkuverholle on mietitty sellaista kulman mallista tankoa. Niin, että toinen pää olisi tuolla syvennyksessä missä on rättipatteri (patterin vieressä vasemmalla olisi tilaa). Suihkuverho saisi vedettyä sinne pesukoneen ja seinämän väliin ryttyyn siksi aikaa, kun ei ole käytössä. Mä en välttämättä haluaisi sitä. Olisin onnellisempi ilman. Mutta koko kylppäri kastuu aina suihkutellessa, enkä jaksaisi joka kerta kuivata pöntön reunoja ja allaskaappia. Toivon, että löydetään joku vähiten silmään pistävä ratkaisu siihen.

   Niin on! Niitä taitaa suunnitella joku, jolla ei ole kauneudelle silmää :D

   Poista
 4. KAunis...samaa varmaa makua, kuin muukin asunto!

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää! Kyllä täytyis meidänkin turvautua ammattiapuun, jos tuohon ryhdyttäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne ♥ Kyllä ammattilaisen jälki on eri, kuin oma räpellys - siis ainakin meidän tapauksessa :D Ja säästi hermoja.

   Poista
 6. Ps. Ikean uudessa kuvastossa oli kivannäköinen kuivauslasta (puna-valkoinen) Lillnaggen nimeltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on !! Mä katsoin sitä, kun käytiin ostamassa eteiseen peili ja kattovalot. Mä tarvitsisin vaan ehkä sellaisen solukumisen? (vai mikä lie se pehmeämpi on). Meillä on niin vahvat kaadot kylppärissä, että nyt kun olen yrittänyt sitä vastaavanlaisella Sini-lastalla kuivailla, niin meinaa se metalli raapia lattiaa, eikä silti vesi tule kaikista paikoista mukaan. En millään haluaisi turvautua siihen siniseen perusmalliin:(

   Poista