Sisällön tarjoaa Blogger.

TALLINNA MINIMATKAOPAS: YKSI KIRPPISVINKKI JA RAVINTOLASUOSITUS


Kääk - olen unohtanut vinkata teille mun Tallinnan kaksi parasta. 
Ei siis sisutuskauppoja, eikä Telliskivi- fiilistelyä, vaan nämä kaksi pikatärppiä.

Humana Vintage Shop Stockmannia vastapäätä (osoitteessa Tartu mnt. 29) myy mielenkiintoisia ja edullisia vaatteita. Satuttiin paikalle alen aikaan. Ostin kirjavan kesämekon, konjakin värisen nahkaliivin ja hyväkuntoisen nahkalaukun. Hintaa tuli koko paketille hurjat 11,34 €. 

Vegan Restoran V (vanhassa kaupungissa, osoitteessa Rataskaevu 12). Varaa pöytä tänne jos haluat kokeilla jotain uudenlaista. Ja edullista. Otettiin lasit kuohuvaa, jaettiin kaksi valtavaa alkupalaa, jokainen joi pääruuan kanssa lasin viiniä ja jälkiruuan kanssa kahvin - hintaa illalle tuli rapiat seitkyteuroa. Menen taatusti toistekin.

Me oltiin koko porukka ihan muikeina - äiti, sisko ja minä. 


6 kommenttia

 1. Nuo ruoka-annokset näyttää niin kauniilta, että haluan syödä ne kaikki! Kiitos vinkistä, kirjaan ylös kännykän muistilistaan ja toivon muistavani sen olemassaolon, kun seuraavan kerran löydän itseni Tallinnasta. Tuon vintage shopin olisin ohittanut pari viikkoa sitten kässämatkalla, jos olisin jaksanut kävellä Karnaluksista Viru-keskuksen suuntaan, enkä hypännyt ratikkaan juuri ennen Stockmannia. En ole edes jaksanut kirjoittaa matkastamme, vaikka teimme myös mielenkiintoisen vierailun Aaden lankatehtaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli sekä kauniita, että herkullisia! Toivotaan, että muistat piipahtaa tuolla joskus:)

   Lankatehdas kuulostaa erittäin mielenkiintoiselle!! Oliko se joku järjestetty ryhmämatka vai miten pääsitte sinne vierailemaan? Kiinnostaisi kovasti mua myös.

   Poista
 2. Oi miten herkullisen näköistä!!!
  ja ton kirppiksen lattian väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä vaan näköistä :) Ihan mahtava kasvisravintola!!

   Se on. Mä muuten just aloin Tyynelässä sutimaan vastaavalla värillä kylppärin kaapinovia.

   Poista
 3. Ehkä parasta ruokaa pitkään aikaan. Ja ne löydöt. Mullekin kaksi ihanaa käsilaukkua alle vitosella! Pian uudestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Toi ja Helsingin Sinnessä syömäni kasvisannos myös. Ne on ilahduttaneet, koska usein ravintoloiden kasvisruuat tuntuu sille, että on vaan unohtunut se pääraaka-aine (liha / kala) pois ja tuotu pöytään pelkkä lisuke. Harvoin tulee mitään kummempia makuelämyksiä. Noi oli niiiiiiin hyviä, että tekis mieli jo takas:)

   Todellakin! Hesarissa oli just Tallinnaan lisää kirppisvinkkejä. Pistin talteen:)

   Poista