Sisällön tarjoaa Blogger.

TAPETTI, TAPETTI, TAPETTI, RAKKAUS

Silloin, kun on tunnissa ehtinyt tosiaan vakuuttaa miehensä useamman tapetoitavan seinän suhteen ja lähetellyt siskolleen fiiliskuvia, tietää että juuri nähty mallisto on osunut. Nyt ei ole kyse enää muusta, kun siitä riittääkö mulla seinät.

Pääsin keskiviikkona kurkkaaman etukäteen Eco Wallpaper Simplicity mallistoa, joka on tulossa kauppoihin ja hypistelemään myös Black & White malliston kirjaa. Niissä oli niin monta kiinnostavaa kuosia, että haluaisin laittaa heti viikonloppuna Tyynelässä tuulemaan. Talossa on vielä seiniä, joita ei ole meidän toimesta uudistettu - olisiko aika?

Sain puhelimessa siskonikin innostumaan. Maalailtiin puheillamme suuria kuvia ja suunniteltiin heillekin uutta tapettia - jopa kahteen kohtaan laitettavaksi. Jos ne suunnitelmat toteutuvat, niin lupaan ottaa niistäkin heti kuvia teillekin nähtäväksi.

Esimerkiksi nämä kuvat sain muistitikulla matkaani keskiviikon esittelytilaisuudesta. Nyt ne on ladattuna koneelleni ja istun niiden ääressä haaveilemassa. Ne ovat ilmeisen taivasti tehty ja kuvattu, koska aiheuttavat välitöntä liisteröintipakkoa.

Ihan jännittää onko mulla jo heti maanantaina teille jotain uutta näytettävää:) 
Eco Wallpaperin uutuuksia ja mallistoja pääset selaamaan täällä.

12 kommenttia

 1. Oon ihaillu teidän kuvia tapettiuutuuksista. Täytyy sanoa, että minäkin, vaikken ole mikään tapetti-ihminen, löysin monta tosi mainiota kuosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Yksi käännytetty ;)

   En mäkään ole aina ollut. Tuon vanhan talon myötä tullut. Nykyään voisin harkita kaupunkikotiinkin tehosteeksi laittavani.

   Poista
 2. Toi ylin oli mun mielestä niiin hieno. Sen viereen tekis mieli mennä värikynä kädessä ja pistää värittäen muutama kukkanen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Se sopisi musta niin hyvin Tyynelän makkariin, mutta Janne ei ihan lämmennyt. Täällä on siis suunnittelut vielä kesken ;)

   Ja joo - sama tuli mieleen :)

   Poista
 3. Milloinka tapetista tulee virallisesti vaihtokelpoinen? Joko voin olkkarini tapetin uusia? Se on vasta pari vuotta vanha, mutta tuo ylin sopisi sinne paremmin ja olis myös enempi minun mieleeni. Kenties siitä voisi Ilonan vinkin mukaan pari kukkaa värittääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :) Mun täytyy kertoa, että mulle on tullut yhdestä tapetista vaihtokelpoinen ennen, kun se ehti seinälle saakka. Juteltiin juuri Jannen kanssa, että jos sen laittaisi sittenkin makuuhuoneen sijasta yläkertaan. Tämä siksi, että innostuin niin näistä uusista malleista.

   Mä voisin hyvin ottaa tuon väritettävän tapetin sinne makuuhuoneeseen ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se on ihana! Kuulema vanha malli, jonka tämän malliston suunnittelija otti käyttöön poistamalla siitä värit. Toimii loistavasti!

   Poista
 5. Mua hieman huolestuttaa mun innostus näitä tapetteja kohtaan. Kun aina on ollut valkoiset seinät, mistähän se tuulee, kun nämä näyttävät niin ihanilta? 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D
   Tapetointi taitaa olla tarttuva tauti.

   Mä en oo koskaan aiemmin kovasti välittänyt tapeteista ja mun kodeissa on yleensä ollut yksiväriset seinät. Nyt oon selvästi innostunut kokeilemaan ja vaihtelemaan. Ja mikäs siinä, kun näin ihania vastaan tulee.

   Poista