Sisällön tarjoaa Blogger.

#UNELMATAPETTI KILPAILUNyt on hurjan jännät paikat! Olen päässyt mukaan kilpailuun, jossa 12 bloggajaa saa jokainen suunnitella oman tapettinsa. Sellaisen, joka voisi olla sopiva Eco Black&White mallistoon. Kuosi painetaan ihkaoikeaksi tapetiksi, sillä tapetoidaan seinä, otetaan kuvat ja jäädään odottamaan ketä yleisö äänestää. Mä olen aivan intopiukeena (ja kauhuissani!) täällä. Voitte kuvitella.

Ideoita mulla oli vaikka millä mitalla. Oli vain yksi ongelma. Ei hajuakaan kuosien suunnitelusta! Ei siis minkäänlaista. No päätin sitten, että yrittänyttä ei laiteta. Tein kasan luonnoksia ja kysyin siskoltani, että minkähän kuvan saisin mahdollisesti liimata heidän olohuoneensa seinään. Onneksi ovat siinä perheessä yhtä hulluja molemmat ja lähtivät ihan innostuneina hommaan mukaan. Enkä muuten ollut yhtään yllättynyt, että eniten kiinnostusta herätti luonnos, jonka olin tehnyt heidän halkopinostansa nappaamastani valokuvasta. Tapetti on täysin heille tehty. Päätöstä seurasi positiivinen fiilis ja muutamia pyyntöjä. Muutamalla viilauksella sainkin luonnoksestani kuosin, joka meni juuri painoon. 

Kuulostipa helpolle. No ei se ollut. Välissä piti vielä opetella käyttämään Photoshoppia. 

Mä en ihan vielä vilauta kuosia teille, koska loput kilpailutyöt jätetään vasta ensi maanantaihin mennessä. Kuvassa kuitenkin se pino. Kasa täydellisen mallisia puita ja minun inspiraation lähde. Ylemmässä kuvassa lähtötilanne. Tapetti tulee tuon mustavalkoisen tilalle.

Joulukuussa siis tapetoidaan, tammikuussa äänestetään ja helmikuussa on selvillä voittaja. Tästä kaikesta tarkemmin myöhemmin. Sillä aikaa menkää te osallistumaan Econ Instagram-kilpailuun, jossa voi voittaa 200€:lla tapetteja joka viikko. Ota kuva kauniista tapetista, lataa se instagramiin ja merkitse #unelmatapetti. Lisätietoa löydät täältä.Kilpailun järjestää: K-Rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board

16 kommenttia

 1. Näitä tapettipostauksia lukiessa mua alkaa kyllä kaduttaa, etten tullut tapahtumaan silloin :(

  Aika huisia, että sulla on valmiina kohde, johon saat itse suunnittelemaasi tapettia!
  Ja oi päästäpä stailaamaan huonetta tapettikuvauksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :(Harmi. Se oli kyllä todella mielenkiintoinen tilaisuus. Erityisesti kiinnosti MetsäBoardin edustajan puheenvuoro Suomen metsien tilasta, kestävästä kehityksestä ja heidän tekemistään pohjapapereista. Ei mulla ollut mitään käsitystä siitä, miten Suomen metsiä hoidetaan, eikä siitä, että MetsäBoard on maailman suurin tapetin pohjapaperin tuottaja. Sitten siihen päälle tämä kilpailu. Ihan super!! Jännittää vaan jo ihan kamalasti:)

   Poista
 2. Ürpö olo on ollu täälläkin suurta tapettigurua leikkiessä. :D Tuosta tuli hei hieno, tiedän näkemättäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on urpo-olo on edelleen :D Miten sitä uskaltaa näyttää, mitä on suunnitellut. Muiden näyttää salettiin paljon paremmilta. Hui :D

   Poista
 3. Tästä tuloo hyvä! Hullun hauska kilpailu, peukku Ecolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ♥

   Niin on. Mahtavaa, että järjestävät tällaisia meille.

   Poista
 4. Mä en lähtenyt tähän "leikkiin" mukaan, koska ei oo aikaa ja mies ei IKINÄ huolisi mun suunnittelmaa tapettia meidän seinälle :D Innolla odotan teitin tuotoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mitä! Tottahan hänen sinuun tulisi luottaa! Sitäpaitsi nämä on niitä helposti irtoavia malleja, eli jos ei nappaakaan, niin päällimmäinen paperi pois ja uutta tilalle. (Tätä olen hokenut siskolleni koko ajan, että tietää miten hankkiutua siitä eroon jos tulee paha lopputulos;))

   Poista
 5. Hauska juttu tuollainen tapentin suunnittelu! Jää odottamaan innolla lopputulosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Samaan aikaan ihan mahtava ja ihan kamalan jännä. Pidä meille peukkuja ♥

   Poista
 6. Vau, mikä kilpailu! Kuulostaa jo nyt hyvältä, innolla odotan lopputulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, mä meinaan odotan aika kauhun sekaisin tuntein :D Millään muulla ei ole väliä, kunhan ei tule niin kamalaa, ettei sisko puhu mulle enää :D

   Poista
 7. Onnea sulle kisaan!on varmasti haasteellinen tehtävä!KIVA kuitenkin lähteä tuollaiseen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku ♥ Suunnittelu oli kyllä melkoinen projekti. Jännittävää:)

   Poista