Sisällön tarjoaa Blogger.

#UNELMATAPETTI KILPAILUKUOSINI


Pala kurkussa. Olen seurannut instasta #unelmatapetti tägillä merkittyjä kilpailutöitä. Ne on toinen toistaan hienompia ja mua on alkanut ihan kamalasti jännittämään. Tätä kuosia kilpailuun lähettäessäni olin aivan fiiliksissä ja varmana siitä, että olen tehnyt parhaani. En olekaan enää ihan varma. Tai siis parhaani varmaan, mutta onko se tässä tapauksessa tarpeeksi. Tämän postauksen julkaisemistakin lykkäsin eiliseltä tähän päivään. 

Toisaalta tämä on ihan kamalaa ja toistaalta aivan ihanaa. Kyllä on hyvä ihmisen välillä mennä mukavuusalueensa reunan yli. Vaikka kaikki ei menisikään suunnitelmien mukaan, niin on ainakin yhtä kokemusta rikkaampi.

Tämä kuva ei siis ole vuotatapettia, vaan toistuu yksi yhteen tällaisena koko seinän kuvana. Tässä vaiheessa on varmaankin järkevintä taas lähettää suurkiitos siskolleni, joka (ilmeisesti luottavaisena?) luovuttaa kokonaisen seinänsä hullutuksieni käyttöön. Toivottavasti pian päästään hommiin ja saan näyttää teille mitä tästä tulee.

Ilmoitan, kun kaikki kilpailutyöt on nähtävillä ja yleisöäänestys alkaa.
Toivokaa onnea matkaan ♥ 
ps. Muistakaan mennä osallistumaan Econ kaikille avoimeen Instagram-kilpailuun, jossa voi voittaa 200€:lla tapetteja joka viikko. 
Ota kuva kauniista tapetista, lataa se instagramiin ja merkitse #unelmatapetti. Lisätietoa löydät täältä.

Kilpailut järjestää: K-Rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board


18 kommenttia

 1. Musta toi on kiva! Sopivasti eläväisyyttä olematta kuitenkaan sekavan näköinen :D Mutta mun täytyy tunnustaa, että vaikka tiedän tuon "kuvan" olevan halkokasasta lähtöisin, niin mulle tuli meileen appelsiiniviipaleet tästä :D Ja ei, en sano ollenkaan että se olisi huono asia. Tsemppiä kilpailuun ja äänestykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ♥ Sitä just haettiin. Siskon kotona on samassa tilassa useita vahvoja graafisia muotoja, joten enempää niin selvälinjaista ei kaivata. Toivotaan, että mielikuva kohtaa todellisuuden:)

   Ihan mahtavaa, että näit appelsiiniviipaleita. Parasta! Se on hyvä juttu.

   Poista
 2. Tosi hieno!! Tämä on kiinnostavan näköinen, ja tässä voi nähdä omista intresseistä riippuen ne halot, tai vaikkapa vesikuplia, niin kuin mulle tuli ekana mieleen. Tai kurkkuviipaleita. Tai kelloja. Tai jotain mikroskoopin läpi katsottavaa. Tai appelsiineja, kuten yllä kirjoittanut.

  Jos kuosi lähtee tällä lailla elämään, niin tietää sen olevan onnistunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ♥ Ihana kuulla. Vesikuplille, kurkuille ja kelloille plus muille peukku (yksi ystävä muuten veikkasi kelloiksi myös :)) Oon samaa mieltä siitä, että jos kuosi pistää näkijän mielikuvituksen liikkeelle, se on onnistunut.

   Poista
 3. Todella hieno! Kyllä täälläkin jännitetään mitä posti tuo tulessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ :)

   Sä et ookaan tainut vielä näyttää millainen on tulossa? En ainakaan muista, että olisin nähnyt. Jännää. Ja hauskaa!

   Poista
 4. Mun mielestä tää on kanssa tosi kiva :)

  VastaaPoista
 5. Joskus kannattaa mennä omien rajojen yli, hienosti onnistunut työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi ♥ Oon samaa mieltä. Tekee hyvää vähän haastaa itseään ja jännittää.

   Poista
 6. Tykkään, koska pyöreät muodot ovat mielestäni aina pehmeitä :) Ihan ensivilkaisulla tuli mieleen kellot. Mutta kun luin, että kuva peittää yhden seinän, niin tajusin, että se näyttää ihan pyöreistä kivistä (mukulakivistä) kootulta seinältä. Sellainen seinä on meidän vanhassa rintamamiestalossa, siis kokonainen olohuoneen seinä. Talon rakentajan keksintö, jota emme vaivautuneet purkamaan. Sinun tapettinasi näyttää paljon hillitymmältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Samaa mä ajelin tätä tehdessäni. Ensimmäinen suunnitelma oli sellainen paljon perinteisempi ja graafisempi siksak-tapetti. Tää on kuitenkin noin suurena pintana paljon ympäristöön sopivampi.

   Ihana kuulla miten muut tämän näkee <3 Kuulostaa erittäin hyvälle!!

   Poista