Sisällön tarjoaa Blogger.

ARABIAN TALOUSLEVYT


Joulun aika oli täydellisen onnistunut - paketeista ei paljastunut turhaa krääsää ja sain syödä hankkimani Goodion raakasuklaat suuremmilta osin yksin, koska ne ei olleetkaan kaikkien makuun. Olo oli onnellinen, kuusi tuoksui, joulufiilis löytyi ja se kiistelty kynttelikkökin sai palaa kaikki pyhät läpeensä. 

Kuten moni teistä tietääkin jo, meillä ei arvosteta yllärilahjoja, ellei ne ne ole käytettynä ostettuja tai kuluvaa sorttia. Jos näin on, huomaan, että lahjansaajaa on oikeasti ajateltu. Tänä jouluna mulle tuli hämmentävän monta pakettia. Vähän huolestutti. Onneksi kääreistä ei paljastunut mitään turhaa, vaikka joukossa oli yksi epäilyttävä pehmeä pakettikin. Saimme Arabian talouslautoja, vuoden museokortit, jalkarasvaa, vadelmapalasaippuaa ja Tyynelään aterimet. 

Niin ja siellä  pehmeässä paketissa - siellä oli treenihousut. Niitä pääsen testaamaan heti tammikuussa, kun kolmen kuukauden PT-treenit alkavat. Saa toivottaa onnea matkaan, kun me lähdetään kahdestaan metsästämään kadonnutta liikkuisen iloa.

Ihanaa alkanutta vuotta!


22 kommenttia

 1. Nuo vanhat talouslaudat on kyllä niin kauniita ❤ Multa löytyy yksi mansikkakuvioinen Arabian talouslauta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Ei noita taida raaskia käyttää. Korkeintaan kattauksessa joskus juhlapäivänä:D

   Poista
 2. Ihania nuo talouslaudat. En ole koskaan tuollaista nähnyt livenä.
  Onnea matkaan! Liikunnan riemu varmasti löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihan mahtavat. Paljon kauniimpia ja parempi kuntoisia, kun itse kirpparilla aiemmin katselemani. Silloin vähän kummastutti, ettei Jannea houkutellut yhtään, vaikka yleensä onkin vanhasta Arabiasta kiinnostunut. Nyt ymmärrän:)

   Kiitos onnentoivotuksista ♥ Toivotaan! Kiva kyllä mennä yhdessä. Tavoitteena olisi saada kaikki mahdollinen tuki hommaan, kun on molempien pää pölkyllä;)

   Poista
 3. Aivan loistavat lahjat. Minä olen löytänyt meidän tilalta tuollaisen pyöreän talouslaudan, tosin rikkoutuneena. Palaset ovat tallella, mutta ei niitä liimatakaan viitsi, vaan ehkä joskus keksin niille muuta käyttöä. Liikunnan iloa, toivottavasti se löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mä olin todella yllättynyt, kun sain paketit avattua. Hyvin tuo taitaakin mua kuunnella, vaikkei aina siltä vaikutakkaan;)

   Niin mä jotain nyt muistankin. Taisit postatakin aiheesta. Muistelen, että jossain oon kuvia katsellut ja kummastellut, mitä on mahtanut olla maahan hylkäämisen taustalla.

   Kiitos ♥

   Poista
 4. Hienot lahjat sulla! Meillä on myös yksi noista laudoista, miehen matkassa meille kulkeutunut enkä ole sille oikein koskaan löytänyt käyttöä. Tuollalailla esillä se voisikin olla kiva! Vaan mistä saataisi nyt vanhan hirsiseinä sille taustaksi? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On:) Kiva fiilis, että on oikeasti kiinnetty huomiota siihen mitä toinen saattaisi toivoa ja arvostaa.

   Seinälle vaan! Varmasti toimisi teilläkin valkoisen ja keltaisen parina ♥ Tai sit rakennatte seuraavaksi hirsitalon;)

   Poista
 5. Nämä on niin kauniita, kokoelmasi vaatisi vielä tuohon pastoraalin --> http://syvalta.blogspot.fi/2015/12/suomi-neito-ja-arvontamuistutus.html
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vaatisi ! Siis aivan upea toi ♥

   Heti kirppareille viikonloppuna;) Mä niin nään, että toi seinä on joskus peittynyt Arabiaan, kun mä en osaa lopettaa :DDD

   Poista
 6. Kauniit talouslaudat ja miten upea tuo Arabian sininen onkaan! Saajansa näköiset lahjat ovat parhaita. Liikkumisen iloa tähän vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä todella kaunis sininen. Tekee mieli maalata tuolla samalla sävyllä osa noista kunnostettavista ruokapöydän pinnatuoleista.

   Saajansa näköiset lahjat tuo niin hyvän mielen. Sekä antajalle, että saajalle:) Väkisin ei pitäisi mennä hankkimaan mitään!

   Kiitos tsempistä ♥

   Poista
 7. Ihanat lahjat! Hyvää uutta vuotta hani ja toivottavasti nähdään pian.

  VastaaPoista
 8. Ei oo olemassa mitään noin kaunista!!!!!! Tai siis näköjään on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On :D Noi on vielä ihan upeessa kunnossa. Sitäpaitsi tuli ihan extrahyvä mieli, ettei tänäkään vuonna saanut mitään eitoivottua tai krääsää.

   Poista
 9. Ihanoita yllätyksiä paketeista! Nuo talouslaudat ovat niin upeita, omallekin seinälle mieluusti noita ottaisin! Loistavaa uuden vuoden alkua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli:) Toivottavasti löydät säkin näin hienokuntoisia! Niitä on hirvittävästi kauniita malleja. Ne kalat ja marja/hedemäaiheetkin on herkkuja.

   Samoin sinne ♥

   Poista
 10. Kauniita talouslautoja ja en raaskisi käyttää niitä, vaan laittaisin minäkin seinälle näytille.

  Hyvää alkanutta vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinällä paras - harmittaisi vietävästi jos pahaksi kuluisivat.

   Samoin sinne :)

   Poista
 11. Upeita nuo talouslaudat. Mä olen haaveillut Ester Tomulan kuvittamista, mutta eipä oo osunu kohille. Tai kukaan tuonu kotiin, kun en ole mikään kovin aktiivinen etsijä :)

  Mukavaa alkanutta vuotta Laura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä taitaa olla lähes mahdoton löytää, ainakaan kohtuu hintaan. Toivon onnea etsintään, sitten kun se alkaa :)

   Samoin sinne ♥

   Poista