Sisällön tarjoaa Blogger.

ENNEN OLI , NYT ON
Tiedättehän sen, kun remontin loppusuoralla jää laittamatta vähän listaa sieltä ja se toinen "pikkujuttu" tuolta. Silloin toivoo ainoastaan, että pääsisi jo muuttamaan sisään. Ei jaksa enää. Ei kiinnosta. Siinä sitä kaikkensa antaneena jotenkin kuvittelee, että kyllä ne varmasti tulee hoidettua myöhemmin. Mutta arvatkaapa mitä - EI MUUTEN TULE. Kaivelin vanhoja kuvia, että saisin vähän potkua. Jos tulisi tehokas ja voimakas olo. Ehkä kaivaisin ne välineet esiin ja aloittaisin listaltani edes jonkun roikkuvan puuhan selvittämisen.


Pitäisi:

- fiksata kaasumittarin kiinnitys
- listoittaa loput ovet
- paikkamaalata loppuremontissa kärsineet kohdat
- laittaa olohuoneeseen yleisvalaistus
- tuunata sähkökaapille kotelo
- porata taulut seinään
- vaihtaa eteisen kaappien kahvat
- kiinnittää puuttuva hylly kattilakaapista
- löytää jostain inspis näiden tekemiseen
- toivoa, että jos on unohtanut jotain, niin sitä ei enää myöhemminkään muista
- osata sanoa: valmis


Kuvia selatessa tuli ihan onnellinen olo. Hyvin me vedettiin. Suunniteltiin, tehtiin ja teetettiin. On tämä vietävä loppuun ennenkun uusiin projekteihin alkaa. Ainakaan isompiin. On meinaan hiukan huvittavaa huomata, että kuvia katsoessa ei tullut ahditusta eikä epätoivoa - enemmänkin kaipuuta. Minkähän kämpän sitä seuraavaksi räjäyttäisi?[ [  löydät minut täältä : facebookinstagramstyleroombloglovinpinterestravelry  ] ]


26 kommenttia

 1. Ihanaa! Joo! Lisää remppaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D en oo uhoomisestani huolimatta edelleenkään aloittanut viimeistelyhommia

   Poista
 2. Kyllä teille tuli mahtava uusi koti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli! Olisi kyllä ihana tunne saada noi roikkuvatkin hommat loppuu saatettua. Sitten jos malttaisi hetken olla ja asustella vaan.

   Poista
 3. Näitä kuvia katsoessa tulee tosiaankin sellainen olo,että pitäs päästä remppaamaan!
  Siis ei tietenkään tota teidän nykyistä täydellistä kaunokaista vaan jotain pommia.

  Ootte tehneet mahtavaa jälkeä. Toi ikkunoiden muutos ja sen tuoma seesteisyys. Oi voi!
  Arvaa kuin odotan, että omassa kodissa pääsee ikkunaremonttijutut joskus alkamaan.. toivotaan, että säästötilillä on tarpeeksi rahaa kun palaan kotiin reissusta (terkkuja Bangkokista dormista kerrossängyn yläpetistä) ja vois alkaa työstää tilausta ikkunapuusepälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii just! Äkkiä sellainen jostain :D

   Ikkunoiden maalaaminen (+ valkoiset sälekahtimet) teki kyllä ihan älyttömästi. Toi paljon tilaa ja valoa.

   Kiitos kehuista ♥ Toivon, että pääset säkin pian ikkunoiden remppapuuhiin ja todistamaan sitä muutosta, minkä se saa aikaan. Tervetuloa kotiin reissunainen ♥

   Poista
 4. Hyvin ootte vetäneet. Ja kaunis koti on teillä, avara ja valoisa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi ♥

   Toivottavasti te ette oo ihan uuvahtaneita siellä rakennusprojektin kimpussa. Täytyykin tulla kurkkimaan mitä projektille kuuluu:)

   Poista
 5. Siis niiiin hienoja muutoksia!! Onnea teille :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥

   On muuten kiva fiilis huomata, ettei mitään tekisi toisin, jos saisi nyt valita uudelleen.

   Poista
 6. Hyvin ootte todellakin vetäneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Erityisesti toi korokeratkaisu on parantanut tän asunnon asuinmukavuutta ihan ratkaisevasti. Oon ihan ylpeä siitä, että keksin sen. Ja onnellinen siitä, että löytyi oikea tyyppi sen toteuttamaan.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Onneksi on :) Täytyy sanoa, etten ehkä olisi asunnosta ensinäkemältä uskonut, että siitä tulee näin onnistunut.

   Poista
 8. On ne upeita muutoksia. Ja teillä silmää nähdä mitä kaikkea tilasta voi saada. Ihana koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Joo Jannella etenkin. Mä vissiin joskus sulle selitinkin sitä, että sillä on joku superkyky nähdä keskeneräisessä valmista. Hirrrveeeeen hyvä tolleen asunnon hankintatilanteessa, mutta arjessa ehkä vähän ärsyttävää, kun hommat jää sitten roikkumaan :DDD

   Poista
 9. Kun katsoo ennen ja jälkeen -kuvia, niin ei kyllä nuo pikkuasiat ihan heti tule mieleen. :) Ihana ihana koti! Ja juuri tuon vuoksi me päätettiin pistää kerralla koko talo uusiksi eikä muuttaa ensin ja aloittaa yhdestä nurkasta ja jatkaa toiseen. Yritetään saada mahdollisimman valmista ennen muuttoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes. Hyvä juttu:) Kiitos ♥ Se on kyllä erittäin hyvä päätös. Sitä paitsi työskentely tyhjässä tilassa on helpompaa, kun ei tarvitse suojata tavaroita pölyltä. Siksi toi ovien listoittaminen esimerkiksi on jäissä, kun pitäisi ihan ensin raivata tilaa, missä voi sirkkelin kanssa pöllyttää.

   Poista
 10. Ootte te kyllä mahtavia suunnittelemasn ja tekemään, ihan hurjan kaunis koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra <3 Tuli hyvä mieli. On sellainen olo, että tässä remontissa onnistuttiin erityishyvin.

   Poista
 11. Todella upea muutos, ihanalta näyttää :) Millä olette käsitelleet lattian? Me olemme aikeissa kaivaa parketin/kokolattiamaton/muovimaton/ja minkähän kaiken muun alta lautalattia esiin, ja mietin juuri tuollaista vaalea, läpikuultavaa pintaa. Näyttää siltä, että saitte lankkulattian todella hyvin kunnostettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninna <3 Lattian kävi hiomassa koneellisesti ammattilainen. Sitten me vahattiin se Osmocolorilla. Ensin valkoisella ja toinen kerros värittömällä, ettei mene liian peittäväksi, mutta leikkaa kuitenkin liian keltaisuuden. Lopputulos on todella onnistunut. Kaunis sävy ja ihana tuntu jalan alla. Mut yllätti se, että kun tummuneesta ja vanhasta lankusta sai näin hyvän. Toki muovimaton, kovalevyn ja huovan irroittaminen oli tosi työlästä. Nauloja oli satoja ja satoja. Tsemppiä kunnostuspuuhiin:) Se kannattaa kyllä.

   Poista
 12. Teikäläiset ne ryhtyvät aikailematta sanoista tekoihin. Niin hieno muutos, että huimaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii :) - on se hyvä jos ulospäin vaikuttaa sille. Musta tuntuu aika usein, ettei ole saatu mitään aikaan. Olisi kai aika laskea standardeja;)

   Poista