Sisällön tarjoaa Blogger.

ISÄNTÄ EMÄNNÄNKAAPIN OSTI

Usein asiat tapahtuvat, niinkuin on tarkoitettu. Olin hinkunut kauan emännänkaappia, eikä se ainainen nettikirppiksillä roikkuminen ja osto&myynti liikkeiden koluaminen ainakaan auttanut asiaa. Mentiin sitten Alles Gute Vintageen ihan yllättäen ja siellä se seisoi. Ulkovarastossa, jossa oli aarteita niin, etten edes sisään mahtunut sitä tutkimaan. Janne pujotteli sisään ja totesi sopivaksi. Me mietittiin hetki vielä Tyynelässä olisiko se passeli. Sitten soitin Mikalle, että tehdäänkö kaupat ja kaappi seisoi jo seuraavana päivänä Tyynelän tuvassa. Huhhei miten hyvä. Vähän pienempi malli, kun tavallisesti. Eli sopii tälle himpun alle 160 senttiselle emännälle tosi hyvin. Jälleen meillä on aavistus enemmän kepeää, sekä leikkisää väriä ja yksi uusi asia on viivattu haavelistalta yli.


ps. pakkasia pidellyt. Lattiat täynnä räsymattoja. Saunalle vievät vedet juoksutettu tyhjiin. Ikkunateipit ei auta. Tekisi mieli tunkea ikkunan välit täyteen villaa. Silti en vaihtaisi päivääkään.

Alles Gute Vintage on Sauvossa. Menkää käymään jos siellä päin liikutte. Kesäaikaan auki päivittäin 10-20. Muuten sopii soitella. 

22 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. On ♥ Hyvä löytö oli. Joskus ne oikeat sattuu kohdalle silloin, kun ei eniten niitä etsi.

   Poista
 2. Tosi kaunis ja sopii just eikä melkein tohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Toi on meidän nurkkaan just sopivan kokoinen, muotoinen ja värinenkin. Saa nähdä raaskiiko sitä koskaan kunnostaa, kun on noin niin symppis.

   Poista
 3. Onpas se raikas kuin pepsodent :-)

  VastaaPoista
 4. No, tuommosen minäkin haluasin! Ihanuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää laittaa tämä "maailmankaikkeuden verkkokauppaan" tilauslistalle, niin ehkä se jonnekin joku päivä ilmaantuu ;)

   Poista
 5. Ihana on! Mulla on jo kaksi tuollaista emännän-/tupakaappia, kun ne vaan on niin ihania ja tosiaan niissä hyvät mittasuhteet tällaisille himpun yli 155 cm:n pituisillekin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ! Ja oon ihan oikeassa - mittasuhteet on kohdillaan. Monien nykykaappien ylähyllyt on liian korkealla. Esim tiskatessa on aina vedet kainaloissa.

   Poista
 6. Ompas just passeli teidän tupaan <3 Ne kauan haaveilemat asiat ovat toteutuessaan lottovoittoja :)

  VastaaPoista
 7. Suloinen kaappi! Meillä on samaa sarjaa, 120cm leveä, vuonna 1927 tehty talon tyttärelle - tämä tiedämme kun tekijä on kirjoittanut kaapin oven sisäpuolelle vuosiluvun ja kelle kaappi on tehty :) Patakaapiksikin näitä kutsutaan. Vissiin sitten patoja pidettu siellä kaapi alaosassa muinoin.

  Tuonne Alles Guteen pitäisi joskus itsekin päästä. Niin moni sieltä tuntuu hyviä löytöjä tekevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo! :) Suloinen on just oikea sana tälle. Tuommoinen söpöliini.

   Mahtavaa, että teillä on kaapin historia tiedossa. Mä en löytänyt tuosta mitään merkintöjä, vaikka miten kääntelin. Laatikoissa tosin oli kaikkea mielenkiintoista - edellisen omistajan maanviljelijän eläkkeistä Viron kruunuihin ja vanhoihin siivousvinkkeihin saakka:)

   Mä oon muuten aina ajatellut, että patakaappi on se paksumpi ilman yläosaa, tämä emännänkaappi ja se seinään kiinnitettävä pienempi isännänkaappi. Rakkailla lapsillahan tosin on monta nimeä:)

   Ehdottomasti. Sinne kannattaa mennä ajan kanssa !

   Poista
 8. Sopii hyvin tupaanne! Meillä on piharakennuksessa tätä lajia oleva tapaus, talokaupan mukana tullut. Odottelee kunnostusinspistäni sekä sopivaa paikkaa sisätiloissa.

  VastaaPoista