Sisällön tarjoaa Blogger.

MUUTAMA IHAN SUPER
Vähän uutta lukemista ystävänpäivän myöhäisiltaan ? Tässä on muutamia ihan mahtavia tyyppejä, joita on tullut luettua, seurattua ja kasvokkainkin tavattua. Timanttisia jokainen.Call it home / Kati. Blogi täynnä upeita kuvia ja nainen täynnä herskyvää naurua. Joskus niin paljon, että tulee tirautettua pari tippaankin samalla. Parasta.
Casa - X / Enne. Torppa metsän laidassa. Tontilla oma lampi. Ihana tyyppi, joka on opettanut miten maailmankaikkeuden nettikaupasta saa tilattua kirppikselle tarvitsemansa.Koti Aurorassa / Johanna. Tätä blogia kirjoitetaan kauniista omakotitalosta, jonka uima-allasta mä kesäisin kadehdin. Mieletön diy-askareiden erikoisihminen.
Keskeneräinen / Ilona. Blogi yksinkertaistamisesta ja  lapsiperheen elämästä vanhassa talossa. Arjen käänteistä havainnollisin kielikuvin.  Tää tyyppi muutti perheensä uuteen kotiin jollain kymmenellä laatikolla. Ei tarvii selittää, jos sanon, että tämä turhan karsija on mun idoli.Mintunmustaa / Silja Maaria. Loft-koti vanhassa tehtaassa. Tän iloisen esteetikon kylppäriin ei päädy edes kasvovesi, jos se on vääränlaisessa purkissa.


Nuapurissa / Maru. Tee se itse nainen. Kuplivan iloisia värejä. Sekä kodissa, että ihanissa koruissa, joita saa Riemupuodista hankkia.


Oblik / Jutta. Työtä pelkäämätön, vaihtelunhaluinen ja positiivinen - niin mä Juttaa kuvailisin. Uuden kodin remontti menossa.  Nauroi, että sisään voi muuttaa, jos yhdestä hanasta tulee vesi ja mikro on jossain nurkassa. Kaikki muut sivuseikat hoituu aikanaan.
Retromoderni / Suvi.  Ikiliikkuja. Mansen blogikirppiksen mootori.  Sellaista toimeentarttuvaa ja päämäärätietoista tyyppiä, joten ei ihmetytä, että talokin on itse suunniteltu.Sula mahdollisuus / Niina.  Blogi, kolme poikaa, väikkäri, bändi, teatteri  - miksipä ei. Sehän on sula mahdollisuus. Kesällä kaiken lisäksi on kai suunnitelmissa remontoida mökkiä. 
Talosta koti / Lyde. Valoa! Sitä löytyy tästä ihanasta kodista ja sen ihanasta emännästä. Koti on ihan uusi ja jo toinen itse rakennettu.  


Vai-heis-sa / Ansu.  Mun ihana sisko ja yksi mun elämän tärkeimmistä tyypeistä.  Blogi on uusi ja kertoo siitä miten kaikki on vähän vaiheissa. Koti on keltainen omakotitalo, joka on toisen rakentama ja nyt itselle remontoitava.   24 kommenttia

 1. Oi kiitos sinä ihana. Pääsinpä hienoon seuraan <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogivinkeistä! Täytyy mennä kurkkimaan samantien. :)

  VastaaPoista
 3. Olitpa kivasti kirjoittanut esittelyt. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä, pari uuttakin blogia löytyi listalta :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos. <3 Olipa kyllä ihana päästä mukaan tälle listalle. Omalta lukulistalta löytyykin näistä jokainen ja ihan lemppareita on oikeastaan kaikki. :)

  VastaaPoista
 6. Oot ihana! Ja Kiitos - löysin kaksi uuttakin tuttavuutta lukulistalle :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos taas ihanista sanoista Laura.
  Täytyykin lisätä pari uutta tuttavuutta lukulistalle!

  Aamuterveiset lämpimän peiton alta. Täällä omassa sopessa köllöttelen ja odotan, että vauva heräilee viereisestä huoneesta ja uusi viikko lähtee taas käyntiin.

  Arvaa muuten..jostain syystä eilen ajattelin sua (ja sitten sä olet ajatellit myös mua - tämä kirjoitus). Tai oikeestaan sitä leikkuulautaa :D ..mitä ei jostain syystä ole koskaan saatu vaihdettua vaikka ollaankin nähty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan kiitos sulle kaikista sun ihanista sanoista, mitkä on muodostuneet sun blogissa mielenkiintoisiksi lauseiksi ja tarinoiksi.

   Hei leikkuulauta! Se on edelleen siinä samassa paperikassissa sua odottamassa meidän korokkeen alla yhdessä lokerossa. Mites sen joskus muistaisi :D

   Poista
 8. Ihana ihana Laura! <3 Toivotaan, että hiljainen Minttis herää pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ihana sinä <3

   Hei jotenkin ymmärrettävää, että oot saattanut olla vähän extralevon tarpeessa:)

   Poista
 9. Kiitos vinkeistä :) Täytyy käydä kurkkimassa blogeja, jotka eivät olleet tuttuja!

  VastaaPoista
 10. Ihana, kiitos <3 Monta munkin lempparia!

  VastaaPoista
 11. No voi kiitos Ihanainen! Vähän vaan hävettää kun postaustahti on viime aikoina ollut pakkasen puolella. Ehkä se tästä. Tai siis kyllä se tästä! Ja sun kanssa tahtoisin viinille joku ilta! Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanainen. Sama homma. On ollut kaikenlaista. Mut kyllä se siitä. Aina.

   Ja kyllä viinille kiitos. Pus.

   Poista