Sisällön tarjoaa Blogger.

MYYN POIS, TUUTKO OSTAMAAN

Olen kaivanut kappeja, varastoja ja nurkkia. Kasannut puoli autollista tavaraa. Pari vanhaa matkalaukkua, retroa, koriste-esineitä, kenkiä ja vaatteita. Kaikkea varastoimaani iki-ihanaa, jolle ei ole löytynytkään käyttöä. Määrästä päätellen itselleni antama kyseenalainen arvonimi kirppishaukka ei todellakaan ole ollut liioittelua. Hävetti ja nauratti taas yhtä aikaa.

Ensi viikonloppuna pakkaan nyssäkät autoon ja suuntaan kohti Mansen blogikirppistä. Tapaamaan niitä kaikkia ihania naisia, joiden kanssa viime vuonnakin oli aivan unohtuman fiilis. Tänä vuonna mä saan lähteä reissuun yhden mulle tärkeän kanssa. Janne jää kotiin ja hyppään mun siskon kyytiin. Saadaan kuulema vierekkäiset pöydät. Just nyt en tiedä mitään parempaa, mitä odottaa. Viikonlopusta tulee super! 

Yhtä asiaa mä vaan vähän pelkään - etten vaan satu ostamaan mitään muiden pöydistä. Niin kivan näköistä tavaraa on tulossa kaupan. Niihin postauksiin pääset tutustumaan täällä.

Ehkä nähdään? Tuuthan nykimään mua hihasta, jos oot paikalla?6 kommenttia

 1. Liian kaukana olen mutta voi kun tuo kirjoituskone houkuttelisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo aika pirteän värinen! :) Harmillista, että matkaa on vähän turhan reippaasti sulle. Tapahtumasta tulee meinaan superkiva.

   Poista
 2. Täällä yksi saakelin kirppishaukka myös, hah. Yritän tyhjentää tavara paljoutta pala kerrallaan ja olen aarteistakin luopunut, mutta jostain tuota tavaraa vaan aina löytyy lisää. Mukavaa kirppistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Joo miten sitä pääseekin kertymään. Enköhän mä heti sunnuntaina mennyt taas kiertelemään mun siskon kanssa. Kun pitäis myydä, niin tää ostaa lisää :D

   Kiitos!

   Poista
 3. Niin sitä pitää! Tulee tässä mieleen, että pitäisiköhän munkin tuoda vanha kirjoituskone myyntiin sunnuntaina. Sitä kaikkea muutkin on kyllä aika lasti...Pian nähdään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se on ylimääräinen niin ilman muuta!!

   Ihana nähdä sua. Oonkin jo ihan odottanut ♥

   Poista