Sisällön tarjoaa Blogger.

KUISTIN KOHENNUSTyynelässä tullaan ensin sisään ulkoeteiseen. Tätä pidetään talvella kylmänä tilana ja ovia suljettuna. Ulkoeteisestä lähtee rappuset yläkerran vierashuoneisiin, jotka lämmitetään vain perheen/ ystävien ollessa paikalla. Tuosta vanhasta ovesta kuljetaan sisään asuinkerrokseen. Tämä kuisti on ollut tähän saakka epämääräinen läpikulkupaikka. Rytöläjä, johon on jäänyt työhanskat, likaiset kengät ja kierrätykseen menevät metallit ja lasit. Tänä viikonloppuna kyllästyin siihen. 

Raivasin tilan tyhjäksi. Pyysin Jannea irroittamaan vanhalta navetalta talokaupan mukana saadun sinertävän naulakon. Pesin sen ja se kiinnitettiin kuistille. Maalata en ajatellut, koska pidän sen kuluneesta pinnasta. Kenkätelineen pystytin harkoista ja pöytälevystä, jonka Janne sirkkelöi kahtia. Seinään kiinnitettiin vanha postilaatikko niille työhanskoille. Kun naulakko ja kenkäteline ovat peräseinällä, tuli tilasta tuli leveämmän oloinen. Jotenkin huonemaisempi. 


"Ennen-kuvia" löydät selaamalla blogia tunnistella ETEINEN.

Naulakko, peili ja pullokori on saatu talokaupan mukana. Muut jutut on meidän kirppislöytöjä. 
Eteisen katto ja lattia on meidän laittamia, seinät ja portaat on vain kunnostettu / maalattu.

EDIT: Suosittelen, että käytte kurkkaamassa myös Jutan upean KUISTIN MUUTOKSEN.


20 kommenttia

 1. Ihana naulakko. Todella kodikas eteinen tuli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin:) Ihan hukkakäytöllä oli siellä pajalla. Siinä roikkui lähinnä trimmereitä ja jotain muita työvälineitä. Parempi näin:)

   Kiitos!

   Poista
 2. Voi miten kivan näköinen tila! Mulla on samantapainen viileä kuisti, jossa säilötään kaikkea rojua. Pahaksi onneksi sisältä on ikkuna sinne... Sain kyllä sun kuvista idean jonka pohjalta voisin räjäyttää kuistin uuteen uskoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mites ne kuistit usein onkin romuvarastoja ennemmin, kun kutsuvia sisääntuloja. Kiva kuulla, että postaus antoi inspiksen.

   Poista
 3. Tykkään! Aivan ihanat muuten noi punaiset rappuset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä tykkään portaista myös. Onneksi valittiin silloin maalatessa toi sävy. Harmittelin tässä vaan, ettei multa löytynyt tästä tilasta yhtään "ennen"-kuvaa. Olisi kiva nähdä se kontrasti.

   Poista
 4. Kaunista, kyllä tuosta kelpaa astella sisään! Miten nuo kuistit aina tahtookin kerätä kaikkea ryönää. Meilläkin kuistilla on aina työhanskat ja remppatavaroita levällään, mutta toisaalta jossakin niidenkin on oltava. Ehkä sitten, kun ei ole jatkuva remontti päällä, pysyy kuistikin siistimpänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Niin tahtoo joo. Jatkuva remontti kuulostaa tutulle:) Mä epäilen, että kaikki alkaa alusta, kun joskus saadaan valmista. Nyt tulevaksi kesäksi ainakin on niin hullut suunnitelmat, että itseäkin vähän hirvittää:D

   Poista
 5. Kiva idea tuo postilaatikko työhanskoille! Oon mietinyt niiden ja multaisten puutarhavaatteiden säilytykseen jotain kivaa ja toimivaa ratkaisua. Tässä voisikin olla hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo jotenkin ne on pois silmistä saatava. Mietin myös yhtä vanhaa klapilaatikkoa tuohon. Saa nähdä pitääkö sekin vielä raahata paikalle, että pysyy paikat järjestyksessä ajan saatossa.

   Poista
 6. Siitä tuli niin hyvä! Siisti tietysti, mutta myös huomattavasti tilavamman näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuntuu, että noi vaakasuoraan asetetut telineet ja naulakot levensi tilaa.

   Poista
 7. Onpa hyvä käyttöidea postilaatikolla. Ajattelinkin heti, että mitähän siellä säilytetään. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä tuli! Tuo kenkäteline on nerokas idea (ikinä ei löydä mistään valmista kenkätelinettä joka olisi sopivan kokoinen johonkin tiettyyn tilaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)

   Sano muuta!! Ne on aina liian korkeita, pitkiä, raskaita tai köykäisiä. Nyt tuli ainakin tila hyödynnettyä:)

   Poista
 9. Tuo vanta postilaatikko kruunaa kokonaisuuden! Meilläkin oli lapsuuskotona samanlaista mallia, mutta vihreä. Missähän se on, onkohan heitetty menemään? Täytyy kysyä vanhemmilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se löytyi joskus aikoinaan kirpparilta ja lähti matkaan, koska oli kaunis. Jäi kuitenkin seisomaan portaille vailla käyttöä. Onneksi älyttiin nostaa se tuohon:)

   Toivottavasti teidä laatikko on tallella. Se olisi sulle kiva muisto:)

   Poista
 10. Ihana tuo postilaatikko hanskoille! Mieletön idea :) Ja muutoinkin niin tunnelmallisen näköistä. Voisin hyvin kuvitella astuvani sisään tuohon tilaan ja nauttivani elämästä Tyynelässä <3 Ah. Koska saa tulla? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kaikkien kuistien kuningattarelle <3 Mä just tajusin, että munhan ois pitänyt linkata tästä postauksesta siihen teidän tekemään ihan mielettömän hienoon!! Taidampa vielä muokata sen tuohon mukaan:)

   Ootte tervetulleita ihan milloin vaan <3

   Poista