Sisällön tarjoaa Blogger.

VÄHÄN JÄMÄHTÄNYT TUNNELMA


Yläkerrassamme on vähän jämähtänyt tunnelma. Mielestäni hyvällä tavalla. Sen tekevät sävyt, katon kärpäspaperit ja kaikki tavarat yhteensä. Suurinosa huonekaluista löytänyt tiensä meille sattuman kaupalla.

Yläkerta on paikka missä itse tulee harvoin käytyä. Vieraiden valtakuntaa, jota ei lämmitetä jos ei ole ystäviä matkassa. Tästä syystä siellä on vielä moni asia vaiheessa. Yhdessä seinässä on raakalautaa ja lattian vahaus edelleen kesken. Viime viikolla sain sudittua raakalautaseinän päälle purkin pohjalle jäänyttä maalia. Epätasaisuudet peittyivät vähän, kun seinän betonit, vanerit ja laudat ovat edes samaa sävyä. Sitten lainasin Jannen akkuporakonetta. Ripustin seinille tauluja ja kaappikellon. Yhden askeleen parempi.

Peräkammarissa on tapetointi kesken toisessa makuusopessa, toinen on saanut jo punaisen paperitapettinsa. Ensimmäisen kammarin seinään taitaa olla tulossa kesällä Marimekon Kompotti, koska ruskeiden sävyjen tilalle kaivataan särmää ja väriä. Lisäksi haaveilen pienestä kaminasta. Sellaisesta mustasta kauniista, josta näkisi liekit lasin läpi sängyllä maatessaan. Raakalauta seinän takana on hormi, johon liittäminen kävisi helposti.

Ehkä silloin itsekin useammin kävelisi punamultaiset portaat ylös ja pistäisi pitkälleen parisänkyyn. Siihen jossa me on nukuttu vain jos alakerrassa on ollut maalaushommat käryineen kesken.

Haaveita on hyvä olla.

4 kommenttia

 1. Piti oikein taksinpäin kelata, että huomasin kärspaperin..:)
  Tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo siellä se roikkuu. Ihmeellistä miten ne pörriäiset mahtuvat niin pienistä raoista esiin kaivautumaan. Yläkertaa lämmittäessä alkaa ihan mahdoton surina.

   Poista
 2. Hyvällä tavalla jämähtänyt tunnelma. Sellainen kiireettömän raukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Just sellainen pysähtynyt, että tekisi mieli kömpiä päiväunille / lukemaan ja kuunnella fasaanien etäistä huutelua viereisellä pellolla.

   Poista