Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄRETKIVINKKI: KEINUHONGAN TILA


Viime viikonloppuna tuli koettua monenlaisia tunteita. Sen sekavan äitienpäiväfiiliksen lisäksi tunsin ääretöntä rauhaa ja onnea päästessäni upeiden naisten kanssa vierailemaan ihan mahtavassa paikassa. Siellä samassa, missä me oltiin marraskuussa - Keinuhongan tilalla. Noiden blogiystävien kanssa tuntuu, että ollaan aina oikeiden asioiden äärellä. Harvemmin on turhanpäiväisiä kahvipöytäkeskusteluja. Yleensä nauretaan, itketään tai jotain siltä väliltä. Varmaankin on niin, että kirjoittaessaan ja blogeissa keskustellessaan aina antaa osan itsestään, joten ilot ja surutkin on vaivaton jakaa myös toista tavatessa. Se tuntuu ihanalle. 

Sama tunne on Keinuhongan emännän / Suvimarja lifestylepuodin moottorin, Suvin kanssa. Tuollaisen elämäntavan valitessaan pitääkin olla juuri tuollainen. Hänen iloinen ote näkyy ja tilalla tapahtuu. Aamupuuron ja kahvilan aivan törkeän hyvien!! kakkujen äärellä saatiin kuulla tulevan kesän tapahtumista. Tilalle odotetaan paljon matkailijoita ja mökkeilijöitä - se on kesäaikaan avoinna päivittäin. Elokuussa on edessä Sonnirock, jonka esiintyjät julkaistetaan pian. Lisäksi uutuutena Suvi kunnostaa lähistöltä ostamaansa rintsikkaa majoituskäyttöön. En malta odottaa miltä se tulee näyttämään, koska olen jo nähnyt sen rantasaunamajoituksen

Käy tykkäilemässä Keinuhonkan fb-sivusta, että saat ajantasaista tietoa menoista ja voit suunnitella milloin mennä. Paikan päällä on Lifestylepuoti, Antiikkivintti, kahvila, lähiruokaa ja hei omaa ruususiideriä!! Povaan tästä tulevan kesän hittiä. 
Kiitos seurasta ihanat bloggaajakollegat:

Call it home
Koti Kaupungin laidalla
Mintunmustaa 
Musta ovi
Piirto
Retromoderni
Sally’s
Sula Mahdollisuus
Voikukkapelto
Vai-heis-sa
ps. kannattaa käydä lukemassa mitä Tuntematon turisti kirjoittaa rantasaunalla viettämästään täydellisestä viikonlopusta.

16 kommenttia

 1. Ihana tuo eka kuva, vaikka en kyllä yhtään tykkää noista eläinten korvamerkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän tuttavallisesti yritti päästä nuolaisemaan naamaa:)

   Korvamerkeistä - Ei ne kivalle näytä, mutta mä arvostan lihan jäljitettävyyttä, joten hyvä, että ne on olemassa.

   Poista
 2. Niin ihana paikka! Olen suunnitellut tuonne reissua jo pitkään, mutta se on vaan jäänyt tekemättä. Tänä kesänä aion kyllä mennä tuonne, sehän on vain noin tunnin matkan päässä meidän mökiltä :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihana paikka, niin ihanat ihmiset mukana. <3 Pitääpä ryhdistäytyä postaamaan itsekin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, pitääpä joskus käydä tutustumassa! Teillä on ollut ihanan kuuloinen blogipäivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo - meette koko porukalla. Katsokaa sellainen päivä, että siellä on ne Sonnikierrokset ja pääsette sinne yläpihatoille sonnipoikia moikkaamaan. Facebookista varmasti selviää aikataulut.

   Poista
 5. Ihanan tunnelmalliset kuvat ja hieno uusi blogipohja!!!! Olipa kiva nähdä taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pohjasta mä en oo ihan vakuuttunut vielä. Vaikea tottua tähän harmaaseen. Onko se jotenkin tunkkainen?

   Oli kiva nähdä ♥ Toivottavasti pian taas ♥

   Poista
 6. Kirjoitin viestin ja julkaisun yhteydessä tuli "Not Found Error 404". Jos kuitenkin tuli läpi poista toinen.

  Siinä oli jotenkin niin, että käytiin kevätkauden avajaisissa. Paikka oli ihana samoin sää. Ihailin ylhäältä sonnien luota tullessa laituria, paljua ja järveä. Postauksesi luettuani kävin Keinuhongan omilla sivuilla ja luin pitkän tovin.

  Toinen juttu:
  Olet ilmeisesti uusinut sivujesi ilmiasua. Vaikuttaa selkeälle ja modernille. Olen itse digitumpelo, enkä enää löydä seuraamiesi blogien listaa, käytin nimittäin itse sitä samaa osan seuraamiseen. Myöskään päiväyksiä ei näy. Nyt en tiedä onko kirjoittamasi asia minkä ikäinen ja onko viestit tuoreita vai ei, eli kannattaako mun enää osallistua keskusteluun. Oliko näin tarkoitus vai onko vaan joku häikkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei - varmaan olin juuri tekemässä päivityksiä ja sun kommentti hävisi samalla. Pahoittelen!!

   Kiva kuulla, että ootte olleet tekin tuolla. Ihana paikka:) Ja ihania tuotteita. Sisustusjuttujen lisäksi mm. se omena-kanelimysli on mahtavaa. Mä lisään sitä iltaisin puuron päälle:)

   Olen uusinut / uusimassa blogin ulkoasua joo. En ole vielä ihan vakuuttunut tästä harmaasta. Onko se jotenkin tunkkainen? Vai positiivinen muutos? Lisäksi ärsyttää, että kommentoidessa kommentti ja vastaus on eri fontilla, eikä tässä pohjassa voi sitä helposti muuttaa. Pitäisi kai opetella koodaamaan itse, niin saisi mitä haluaa:D

   Kiitos, että jaksoit antaa palautetta. Arvostan ♥ Nyt on päivityksessä kadonnut blogilistakin lisätty tuohon sivupalkkiin. Päivämääriä en ole vielä onnistunut lisäämään, mutta keskusteluun kannattaa aina osallistua. Mulle tulee aina kaikki kommentit s.postiin, joten vastailen jokaiseen kyllä, vaikka koskisi miten vanhoja juttuja:)

   Poista
 7. Sitähän sanotaan, että rutiinit tappaa luovuuden, joten aika ajoin on hyväkin laittaa asioita uusiksi. Mä vaan on niin kaavoihini kangistuva ja turvallisuushakuinen vaikka toisaalta saan tosi hulluja päähänpistoja, että muutos on mulle aina pienoinen uhka. Sopisi kääntää oma pää ajattelemaan muutos mahdollisuutena.
  Ei ole musta tylsä tää harmaa. Musta ei ollu tossa väri ehheh.
  Kaikki bloggarit ei suinkaan vastaa kommentteihin mitään. Muutaman yrityksen jälkeen mä yleensä luovutan. Miksi kysyä lukijoilta, jollei jatka kommentointia. Tää blogisi on yksi mun vakkareista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä liiallista rutiineista ja luovuudesta. Se on myös mulle ollut opettelemisen paikka. Sitten sairastelujen myötä olen oppinut, että muutosta on turha kovasti jännittää, kun se saattaa tulla eteen ihan yllättäenkin. Tuntuu, että sen liian varmistamisen lopettamisen jälkeen olen ollut onnellisempi, enkä niin jäykkä.

   Joo joillekin blogi on kai ihan muuta, kun sitä sosiaalista vuorovaikutusta. Mä vastailen aina. Joskus nopeammin, joskun hitaammin (jos on muutenkin hidas päivä / jakso menossa, eikä voimia). Tuun aina kommenteista ja keskustelusta hyvälle tuulelle. Ja jotenkin erilaisten näkemysten kuunteleminen aina avaa itsellekin jotain:)

   Ihana kuulla. Kiva, kun oot siellä:) Mukavaa alkanutta viikkoa!!

   Poista