Sisällön tarjoaa Blogger.

PÖYTÄVALAISIN BEAGLETätä muotoilua mä arvostan. Simppeli ja toimiva. Yövalaisin, joka ei heijasta valoa ylös seinälle ja kattoon, valaisten koko huonetta. Muoto sitäpaitsi kutsuu laskemaan kesken olevan kirjan siihen.

Toimisi siis tosi hyvin ilman yöpöytääkin. Valaisin on tulossa syksyllä kauppoihin. Sain sen juuri lanseeraustilaisuudessa, enkä malttanut olla heti mallailematta paikalleen. Täydellisen kokoinen tuohon meillä yöpöydän virkaa toimittavan Lundia Systemin päälle.

Kuvasta muuten löytyy toinenkin hyvä tuote - laventelitipat, joihin oon jäänyt totaalisesti koukkuun. Tiputtelen niitä aluslakanalle tyynyn ympärille. Ihan huumaava tuoksu, jossa on hyvä mennä nukkumaan. Janne katsoo touhua ehkä vähän ihmetellen, muttei laita vastaan. Tuoksusta kuulema tykkää. Frantsilan sivuilla sanottiin tippojen rauhoittavan ja tasapainottavan ailahtelevaa mieltä. Se olisi myös ihan toivottu juttu, mutta pelkkä tuoksukin riittää tekemään mun onnelliseksi.

Rentoa lauantaita!

Valaisin on Innoluxin Beagle. Uutuuksista lisää täällä.
Ja jos haluat nauraa, siskoni kirjoitti juuri sopivasti eräästä toisesta beaglesta. Siis Sulosta lisää täällä.

4 kommenttia

 1. Ai vitsi kuinka nätti valaisin! Aika lailla täydellinen kaikin puolin, tämä täytyy pistää korvan taakse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin!!:) Mä jo odottelen, että saisin toisen. Siis toiselle yöpöydälle myös. Ton simppeli muoto on mun mieleen ja sopii meille hyvin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eiks oo :) ♥ Mä oon jo haaveillut toisesta, jos sais Jannen puolelle sänkyä myös. Valotalo sais vaihteeksi muuttaa vaikka siihen tv-tason päälle, missä se sais toimia lempeänä iltavalona.

   Poista