Sisällön tarjoaa Blogger.

ULKOMAALISUUNNITTELUMARATONIUlkomaalien suunnittelu etenee. Vaikka maalit tuleekin Virtaselta, on täällä käytetty toisen firman suunnitteluohjelmaa. Valintatehtävä meinaan osoittautui lähes haastavaksi. Ensimmäisistä koemaalauksista ei tullut kuin sotkua pajalle, joten piti alkaa värittämään taloa läppärin ruudulle. 

Eilen saunottiin ensin. Istuttiin turhan pitkillä jäähyillä pihasaunan edustalla ja tuijotettiin taloa. Kuljettiin siinä silmät kiinni kököttäessämme muka tuota hiekkatietä pihaan kääntyen. Mielikuviteltiin värityksiä. 

Istuttiin sitten koneen ääreen. Avattiin pullo viiniä. Aamulla oli tuloksena kaiken kikertävän kukertavat vaihtoehdot. Oli juotu vahinkosuunnitteluhiprakat. Oli kaksivärisiä, vaaleita kitin värisiä, keltaharmaita ja sitten tuo yksi (yllä), minkä kohdalla ei tehnyt kumpaakaan, itkettänyt tai naurattanut. Kuului vain se hiljainen, hyväksyvä ja hidas hymähdys. Kuin kaksi hiukan pitkäksi venähtänyttä aakkosten alkua.

Tänään lähti meidän maalikaupalle viesti. Tilattiin näytepurkkkeja koemaalausta varten. 

Viestissä luki, että näitä on päätetty kokeilla:
talo 536x
kuistit 573x
ikkunanpielet 555x
ovi 535x


Jännittää.


(Lähtötilanne alla.)


6 kommenttia

 1. Just tuollaiselta pitää kaunokaisen näyttää....Ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Testimaalit muuten tulivat jo ja meillä on juuri tehty koemaalauksia. Jotenkin ollaan vieläkin vähän erilinjoilla pohjavärin kanssa. Saatan joutua vielä tilaamaan yhden vaihtoehdon.

   Poista
 2. ...Ja joskus se suunnitteluhiprakka on niin paikallaan :))

  VastaaPoista
 3. Siitä tulee niin hyvä. Ilmoita sitten koska alkaa tapahtua niin tietää tulla/olla tulematta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihii - pelkäätkö vai toivotko joutuvasi sudin varteen kiinni;)

   Apu on tosi tervetullutta jos yhtään siltä tuntuu!

   Poista