Sisällön tarjoaa Blogger.

JA NIIN MINÄ SITTEN RAKASTUINSe oli aika tavallinen tarina. Lähiöbaari, karaoke ja siitä saatille.

Pelissä oli paljon sattumaa. Olin ollut rannalla syntymäpäiväjuhlissa, jonne exäni tuli uutensa kanssa. Liukenin paikalta sinne, minne yksi ystäväni oli juuri menossa. Soluttauduin seuraan, johon Jannekin oli liittynyt autonpesureissullansa. Sinä iltana jäi paikalleen sekä Jannen auto, että mun sydän.

Kaikki tapahtui nopeasti. Jo parissa kuukaudessa asuttiin yhdessä. Takana on nyt yli seitsemän hauskaa ja onnellista vuotta. Joka päivä mä muistan miettiä sitä, miten paljon olen sattumalta saanut. Kaikki palaset on loksahtaneet paikoilleen ja olen saanut rakkauden lisäksi parhaan ystävän. Sen tyypin, jonka kanssa paskatkin päivät tuntuu sietettäville. Ja jonka pahat päivät mä haluan pelastaa.

Tänään on meidän 5-vuotis hääpäivä.
En vaihtaisi päivääkään.


36 kommenttia

 1. Mikä onni,että teillä on toisenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Mä oon tosi iloinen, että oon löytänyt noin mahtavan tyypin. Sellaisen kenen kanssa voi jakaa koko elämän.

   Poista
 2. Onnea, niin asiat vaan tapahtuu kun on tarkoitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin tapahtuu - usein asiat kyllä järjestyy niinkuin on tarkoitettu.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Päivä oli ihana ja vähän erilainen - oltiin Göteborgissa jääkiekko-ottelussa (yllätin itsenikin !!)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Lyde <3 Mä muuten luulen, että nähtiin viikonloppureissuun lähtiessä sun mies lentokentällä. Voiko olla mahdollista? Meinasin moikata, kun oon nähnyt kuvia. Mut sit tajusin, ettenhän mä tunne tota tyyppiä:D

   Poista
 5. Ihana sattuma! Paljon onnea edelleen! <3

  VastaaPoista
 6. Onnea teille ja monta monta upeaa vuotta lisää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivotaan niin. Sovittiin hääpäivänä, että jos jonnekin kasikymppisiksi tähtäisi. Saisi yhteisen huoneen jostain palvelutalosta;)

   Poista
 7. Onnea! Minulle jäi niin elävästi mieleen kun kerroit teidän tapaamisestanne Tampereella. Rakkaudessa minä uskon (useiden kohdalla) kohtaloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Mä oon ihan samaa mieltä. Usein hyvät jutut tapahtuu silloin, kun osaa olla vastaanottavaisessa ja avoimessa tilassa. Silloin tajuaa pienemmästäkin vihjeestä mikä on oikea suunta.

   Poista
 8. Ihana postaus! <3 Onnea teille. Hirmuisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru <3 On muuten Jannen ottama kuva. Tää on Oslosta. Ainoa niistä kaikista, joissa näkyy molemmista ees suurinosa:D

   Poista
 9. Onnea teille! :) Meilläkin juuri juhlittiin samaista 5v juhlaa..

  VastaaPoista
 10. Ihana sattuma ❤️ Paljon onnea jo saavutetuille ja tietysti myös tuleville yhteisille vuosille!

  VastaaPoista
 11. Oi. <3 Myöhästyneet onnittelut! Mekin muutimme yhteen 4kk:n seurustelun jälkeen. Ja tässä ollaan takana 15,5 vuotta, 11 aviovuotta ja kaksi lasta. Huuh! :D

  VastaaPoista
 12. "...olen saanut rakkauden lisäksi parhaan ystävän." Tämä lause on jotain käsittämätöntä. Jotain niin hienoa, ettei siihen sanat riitä.

  Onnea, kokemuksellisia ja elämyksellisiä tulevia vuosia teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ihanasta kommentista <3
   Se on kyllä älyttömän hienoa.

   Poista