Sisällön tarjoaa Blogger.

BLOGIKIRPPIS SUNNUNTAINA !!

Mitä myynnissä? 

Mun pöydässä ainakin kymmeniä, kymmeniä, kymmeniä Marimekko, retro, Papu, jne jne jne mekkoja!! Niitä on tullut tänään hinnoiteltua paljon. Mukana myös paljon ihan perustrikoovaatetta eurolla kappale. Ja tietty sisustuskamaa : retrolamppuja, tarjottimia, Mariskooleja, Iittalan Mondoja, Iittalan Vitriinejä, Nanny Still tuhkis ja kermana kakun päällä rumpukone. Eli tältä kirpparilta voit löytää mitä vaan.

Tervetuloa sankoin joukoin penkomaan. Mukaan hyvä mieli, kunnon kengät ja paaaljoooon käteistä (varaa mukaan myös kolikoita!)

Mansen blogikirppis
sunnuntaina 9.10. klo 11-14
Vooninkisali Finlaysonin alueella (Väinö Linnan aukio 13)

Lisää tapahtumasta täällä.
4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos - se oli mukava :) Ainoa miinus oli sen jälkeen muhun iskenyt nuhakuumeräkis, joka täyttää tänään viikon. Sitkeässä on. Kirppis tosiaan oli onnistunut ja paikalla oli hauskaa porukkaa. Tautikin toivottavasti kohta selätetty.

   Poista
 2. Mä en kestä! Mä olisin voinut tulla putsaaman sun pöydän, koska mulla olis just ihan akuutti tarve marimekko-mekoille. Ja muutenkin harmittaa vietävästi etten päässyt nyt mukaan. Mutta jos sulla jää noita mekkoja, niin voitko oikeesti pitää mulle yksityiskirppiksen sitten jälkeenpäin? Pliis? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityiskirppis ois pitänyt olla etukäteen;) Meinaan mekoista meni kaikki muut, paitsi noi siniset. Se ei vissiin ollut sulle se omin väri?

   Poista