Sisällön tarjoaa Blogger.

YSTÄVÄLLISIÄ JA VILPITTÖMIÄ IHMISIÄAlkuun pikainen paluu eiliseen postaukseen ja muutama kiitoksen sana. Oon saanut niin monta kaunista kommenttia, tekstiviestiä, sähköpostia ja lähestymistä Facebookissa, että itkettää. Oon tavattoman iloinen siitä jos osasin kertoa arjesta ilman valtavaa negatiivista kaikua. Sellaisena, kun se on. Heikkouden myöntämisen jälkeen sain monta yhteenottoa ihmisiltä, joilla osalla on samankaltainen tilanne. Ne yhteydenotot tuntuvat hyvälle. Sille, etten ole näiden ajatusten ja asioiden kanssa yksin. Iso kiitos. Vastaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

Vaihdoin tänään Jannenkin kanssa tästä aiheesta taas muutamia lauseita. Hän sanoi, että se huonojen päivien matalavire ja epätoivo kyllä paistaa hetkessä läpi. Sanoi myös, että ymmärtää hyvin sen, etten itse huonona hetkenä osaa nähdä sitä, että seuraava päivä on parempi. Ehkä se on se millä Janne jaksaa ne hetket - osaa uskoa huomiseen, kun mä oon luovuttanut ja pettynyt siihen miten oma kroppa on mut pettänyt. En voisi yhtään iloisempi ja onnellisempi olla siitä, että vierellä on noin viisas mies. 

No mutta eilisestä matalalennosta iloisempiin aiheisiin. Ihmisten hyvästä tahdosta ja iloisesta mielestä kertoo tämäkin. Meidän Tyynelän tupa on meinaan saanut uuden taulun. Nimenomaan saanut. Aivan yllättäen. Vieläpä sellaisen, mitä mä Tampereella monesti ihastelin. 

Me oltiin siellä jo kirpparin jälkeen siskon kanssa pakkaamassa autoa, kun mua nyittiin hihasta. Tämä ihanaihana ihminen miehensä kanssa halusi antaa mulle lahjan. Ton (nyt jo meidän seinällä roikkuvan) mahtavan taulun, jota olin haaveillut. Kuulema ilahdutti mua enemmän, kun heitä. Niin oikeassa olivat!! Mä olin jo edellisenä päivänä kokenut heidän suunnaltaan iloa, aitoutta ja ystävällisyyttä. Silti toi ele yllätti mut niin, etten edes tajunnut halata. Onneksi se tuli korjattua heti pian. Huippu tyyppejä. Kiitos <3 Tauluhan sopii paikalleen kuin olisi siihen tehty. Onnea on.

Tästä taulustahan lähti sitten taas ajatukset lentämään. Tänään on sävytetty maalia ja suunniteltu tulevaa. Pian taitaa taas heilua suti. 

Iloista viikonloppua!11 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tyynelä on kyllä ihana paikka. On onnellinen olo siitä, että on keskusta-asumisen vastapainona tällainen paikka.

   Poista
 2. Ihan mahtavan lahjan sait! Tuohan sopii tuohon ihan täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä <3 Sekä lahjasta, että siitä miten kivasti se meille käy. Tuli tupaan lisää niitä värejä, mitä sinne kaipasinkin. Ja kohta lisää;)

   Poista
 3. Voi sinua ihanaa, olen niin onnellinen, että taulu sai kodin teiltä. Oli suuri ilo lahjoittaa se sinulle, innolla odotan, että taas tavataan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Erittäin paljon! Niin oottelen mäkin. Terveisiä sinne:)

   Poista
  2. ps. ootte tervetulleita kylään milloin vaan jos tällä suunnalla liikutte.

   Poista
 4. Tuo taulu sopii tuohon täydellisesti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia - oon ihan samaa mieltä <3 Mä istun aina ruokapöydän ääressä niin, että nään tuon. Tulen hyvälle tuulelle.

   Poista