Sisällön tarjoaa Blogger.

HANDMADE BY LAURA

Vinkvink vielä ehtii!


Mulla on ongelma - sairastumisen jälkeen käsiala on huono; välillä aivan järkyttävä. Etenkin pyöreiden muotojen piirtäminen ja kirjoittaminen on erityisesti väsyneenä hankalaa. Kuvailen asiaa sanomalla, että kroppaan on jäänyt sähkövika. Siltä se siis tuntuu - sähköiseltä, ritisevältä ja nykivältä. Ympyrää piirtäessä käsi tärähtää siinä kohtaa, missä kellotaulussa oltaisiin kuuden ja seitsemän välissä. Ympyrä saa lounaaseen ihan uusia ulokkeita. (Sama ongelma muuten toistuu jaloissa pahimpina päivinä.) Tää tekee sen, etten mielelläni kirjoita. Kädenliikkeitä toki pitää harjoittaa ja teen sen neulomalla, mutta kynän kanssa kaupan kassalla lähinnä ärsyttää. Etenkin, kun allekirjoituksen alle kysytään nimen selvennystä. 

Samasta syystä en mielelläni kirjoita käsin ohjeita neulomiini lahjoihin. Usein kirjoitan läppärillä ja tulostan. Nyt keksin vielä paremman ratkaisun. Ja tää siis on musta niin hyvä juttu, että sopii sillekin jonka käsiala on kaunista. Tilasin paketillisen kierrätyskartonkisia käyntikortteja. Painatutin niihin nimen, osoitteen ja neljä riviä, joille lisätiedot mahtuu - koko ja pesuohjeet. Melkein handmade.

Hintaa näille tuli postikuluineen alle 20 senttiä kappale. Ideaa voi käyttää myös kirppiskamoihin ja pakettikortteihin. Eiks ois hyvä jouluksi? Vielä ehtii.

Tilasin käyntikortit Vistaprintiltä. 100 kpl kierrätyskartonkisia kortteja 11,99 € plus postikulut 5,99€

6 kommenttia

 1. Nää on nätit! Miulla on kans käyntikortit vistaprintiltä ja valmiisiin laitan pakettikortin johon oon liimannut handmade-tarran ja vistaprintiltä tilatun "osoitetarran" josta löytyy somet ja yhteistiedot. Kätevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla muuten on myös:) Niitä mä en tosin käytä joululahjoihin ja noihin hyväntekeväisyysmyyjäisiin meneviin sukkiin. Muuten ne on ihan superkäteviä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö ookin:) Ajattelin, että myyjäistavaroihin laitan hinnan alimmalle riville, niin sen saa sit lahjoista leikattua pois.

   Poista