Sisällön tarjoaa Blogger.

MITÄ MINÄ SANOIN !!


Buahahaaaa. Itkettäisi, enkä haluaisi, joten nauran. Mä en saanut pidettyä tuota rehua hengissä. Edes kuukautta. Mä niin tiesin tän tulevan. En tiedä johtuiko se talvesta, hämärästä, kuivuudesta, vetisyydestä, viimasta, väärästä seurasta vai siitä, että tuo mahdollisesti loukkaantui, kun en vaivaantunut opettelemaan sen nimeä. 

Vanhastaan tiesin, etten ole mikään viherpeukalo. Olen hyväksynyt asian, mutta silti aina yritän. Jo kauan aikaa sitten niiden yrttien kanssa, sitten Tyynelässä. Nyt siis näistä viimeksi hankkimistani on jo ensimmäinen mennyt. Niinkuin manasin

Täytyy tästä lähteä hankkimaan lisää tapettavaa. Pitäis kai hankkia joku sponssi. Tai sitten mulle pitäisi langettaa kasvien pitokielto. Onhan tämä silkkaa kidutusta. Vai entä onko vika sittenkään minussa? Jos ei vaan jaksanut ja riudutti itsensä hengiltä. Kyllästyi Suomen talveen ja lakkasi juomasta. En tiedä. Tää viimeinen ei ehkä ainakaan ollut se oikea syy. Suurinosa suomalaisista kuitenkin toimii päinvastoin.

No nyt vaan istutaan ja odotellaan, että kaverit menee perässä. Ne on kuitenkin kasvanut yhdessä.

Lähettäkää sydämiä ja jakxuhaleja. Rankkaa on.
15 kommenttia

 1. <3 Voi, voi! Viherkasvien kanssa on minulla vähän samanlaista. Tykkäisköhän kaktukset olla sun kaverina, kun mulla ne viihtyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalontoveri <3

   Niitäkin on kokeiltu. Yhtään ei ole jäljellä. Ehkä kuitenkin uskaltaudun yrittämään uudestaan;)

   Poista
 2. Vähän meinaa naurattaa.... Ei siis tietenkään tämä kurja kohtalo(si?), vaan ihana postaus :) Tsemppihaleja kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä :D Pakko on nauraa, kun ei surrakaan viitsisi :D

   Lähinnä ärsyttää tässä tuo rahanmeno, mutta onhan noista toisaalta aina hetken iloa.

   Poista
 3. ♥♥♥♥ kokeileppa vaan kaktuksia...ja unohda kastelu. Koet onnistumisen iloa..:) ♥♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdan - sen pitäisi olla helposti hoidettu :D

   Kyllä mä taidan kaktuksille seuraavaksi antaa mahdollisuuden. Tai siis lopun ajan tuomion.

   Poista
 4. Voi ei! Kyllä vielä löytyy joku kasvi, mikä ei heitä veiviä ihan heti. Oletko kokeillut kirppikseltä hankittuja kasveja? Ne on yleensä tosi paljon kestävämpiä kuin kaupasta hankitut, kun ovat tottuneet jo elämään jonkun "oikean ihmisen" kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niiiin hyvä vinkki!! Kiitos, kiitos, kiitos <3

   Mä en tosiaan ole koskaan tullut ajatelleeksi, että noinhan se on. Täytyy siis alkaa metsästämään pistokkaita lähipiiristä tai kirppareilta. Mähän ostin nuo tuon tässä tekstissä olevan Tyynelä-linkin takana näkyvät elämänlangat kirpparilta. Ilmankos ne on hengissä vielä;)

   Poista
 5. Hih, ei saisi nauraa, mutta kovasti pisti hihityttämään tämä postaus :D Suosittelen kokeilemaan palmuvehkaa se ei kuole millään, sen voi unohtaa huoneen pimeimpään nurkkaan ja silti se säilyy hengissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku just saisi. Nauru on hyvä. Itku enemmän huolestuttaisi :)

   Palmuvehka! Hmmmm. nimi kuulostaa tutulle. Oonkohan mä joskus tappanut sellaisen :D

   Poista
  2. Hahaa - googletin. Tää on yksi niitä, joita yritän pitää meidän työhuoneella hengissä. Kelaa - ne on laittaneet mut sinne kasteluvastaavaksi. Eivät taineet tietää mitä saivat :D

   Poista
 6. Voi että, jaxuhalit tosiaan sinne <3
  Mä ehdotan sulle jotain isolehtistä muorinkukkaa, sitä ei tarvi kastella juuri ikinä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muorinkukka - eiks se ookin just tuo mitä mulla on tossa noi kaksi alempaa? Vaikuttaisi siis toimivan :D Joku isolehtisempi sopisi kyllä hyvin tohon kaveriksi.

   Kiitos. Arvostan viherkasvigurun neuvoja <3

   Poista
 7. Palmuvehkaa ehdottelen minäkin. Tuntuu pärjäävän tosi surkealla hoidollakin... Ellet tee kuten minä eli meidän keskikerroksessa, jossa yleensä elellään, on pääosin oikeita viherkasveja. Ne kun ehkä muistaa välillä kastellakin. Yläkerrassakin vihertää mutta kaikki vihreä on feikkiä. Mutta niin hyvää feikkiä että äitini ollessaan koiran vahtina kasteli niitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Jopas oot onnistunut löytämään hyvät feikit :D

   Joo palmuvehkan mä taidan hankkia. Tapoin meinaan jo toisenkin noista. Tuon ylimmäisen.

   Poista