Sisällön tarjoaa Blogger.

PERUSSUKAT JA KÄMMEKKÄÄT

Perussukat - sama pari, eri pari

Tulipa hauskaa vaihtelua ihan perussukkiin, kun neuloin ne eriparina. Samanlaisina olisivat olleet lähinnä tappavan tylsät. Nyt pistin värit päin vastoin ja sukkiin tuli jujua. Nämä perussukat tuli neulottua nopeasti. Menivät ystävälle lahjaksi.

Sukat on tehty perussukan ohjeella. Leveys on 56 silmukkaa. Resori on neulottu pienemmillä puikoilla ja 1 kiertäen oikein, 1 nurin. Sukissa on tiimalasikantapää ja kärjessä sädekavennus.

lanka: Nalle
puikot: 2,5 ja 2,75

Kämmekkäät

Käsiä myötäilevät kämmekkäät on ihan passelit tällaiseen talvisäähän. Näitä käsineitä ei tarvitse puhelimeen vastatessa ottaa pois kädestä, kun sormet on vapaat. Kylmemmällä säällä kämmekkäät voi vetää lapasten päälle. Nämä neuloin toiselle ystävälle lahjaksi.

Kämmekkään on neulottu peruslapasen mallia mukaillen. Leveys 44 silmukkaa. Resorit on neulottu pienemmillä puikoilla ja 1 kiertäen oikein, 1 nurin. Työhön on vaihdettu pian peulakon jälkeen takaisin pienemmät puikot ja kavennettu muutama silmukka istuvuuden takaamiseksi. Sekä kärjen resori, että peukalo on päätelty joustavasti. Peukalo on kiilallinen ja siinä on neljätoista silmukkaa.

lanka: Nalle
puikot: 2,5 ja 2,75
TallennaTallenna
TallennaTallenna

6 kommenttia

 1. Tulipas tosiaan hauskat sukat ja vielä noin pienellä jujulla <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toi kiertäen tehty resori on musta kivannäköistä. Jotenkin vahvempaa ja selkeämpää.

   Poista
 3. Jopas on kivat! Kämmekkäät mun on pitäny tehdä jo pitkään ja hyvä twisti tuli perussukkiin tolla värin vaihdolla. Hienot! Tästä siis nappaankin vinkit suoraan puikoille. Olikin jo vähän levottomat sormet :)

  VastaaPoista