Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIME TINKA


Niin se sitten meni - puoli toista vuotta. Kesällä 2015 me muutettiin tähän asuntoon, jonka remontti oli aloitettu aiemmin keväällä. Päivät, viikot ja kuukaudet kuluivat. Kuluivat niin, että piti näemmä tulla aina tähän päivään saakka, että saimme kattoon valot. Kyllä. Näin kauan jaksoimme elää niitä ilman. 

Valaisimet on hankittu Decolightista. Mallin nimi on Daikanyama. Ne on samat, kun Vanhan kauppahallin Storyssa. Valaisimet asennettiin kahdelle vaijerille ja kaksipainikkeisella kytkimellä niin, että voi valita pitääkö valoja edessä, takana, molemissa vai ei missään.

Valot on ihanat. Ne on kauniit ja tuovat tähän tilaan vähän loftmaisen hengen. Valaisevat sopivasti, mutta eivät silti tule valaisemaan meitä. Olisihan niistä ollut mukava itsekin nauttia, mutta nyt ne ähisteltiin kattoon uutta asukasta varten. Toki aiemminkin olisi voinut. Jos ja jos.

No niinkuin viime postauksessani vihjaisin, tänään koitti se päivä, jona Bo LKV Helsingin porukka tuli kuvaamaan tämän kodin. Tiedän, että tästä kodista voi olla vaikeampi päästää irti, kun aiemmista. Tämän remontin suunnittelin niin pitkälle itse. Säilytysratkaisu, Miinuskeittiö ja mikrosementti kylpyhuoneessa ovat edelleen parasta mitä tiedän. 

Siitä miten tähän pääsyttiin kirjoitan myöhemmin. Toivottavasti jo uuden kodin kuvien kanssa.


Valaisimet: Decolight
Säilysratkaisu: Puutiainen
Sänky: Nukkuville

10 kommenttia

 1. <3 Onnea myyntiin ja tulevalle kodille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Just muuten mietin sua eilen, kun otin tuon uusimman postauksen kuvia. "Porvoo on talviurheilijan paratiisi!" :)

   Poista
 2. Tsemppiä myyntiin :)

  VastaaPoista
 3. Laura! Ei tämmösiä postauksia saa kirjottaa! :D PS: Ihanat valot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D eikö?

   Kiitos! Ne sopii kyllä tähän asuntoon tosi hyvin. Tarpeeksi ilmavat ja kuitenkin näyttävät.

   Poista
 4. Voi jumpe kun olisi mahdollisuus, niin olisin ensimmäisenä jonossa ostamassa! Niin kauniin kodin olette rakentaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivotaan, että joku saa tästä kivan kodin. Onhan tää kyllä hinnakas näin pieneksi, mutta sijainti on super!

   Poista