Sisällön tarjoaa Blogger.

HIMAHIIREN ELÄMÄNTAPA

Niin se tuli todetuksi. Vaikka edellinen koti oli aivan superihana, kätevä, kaunis, itsesuunniteltu, mieleiseksi remontoitu ja käytännöllinen säilytystiloiltaan, ei siitä ollut meille pitkän aikavälin asunnoksi. Ei tullut kutsuttua ketään kylään, ei kokkailtua, eikä vietettyä yhdessä aikaa. Kotona oltiin omissa oloissaan ja lähinnä tehtiin töitä. 

Se koti olisi ihan täydellinen tyypeille, jotka työskentelevät muualla tahoillaan ja harrastavat kaupunkia / kultuuria. Niille, joille sosiaalinen elämä tapahtuu kodin ulkopuolella. Meille se tapahtuu sisäpuolella, eikä siihen riittänytkään 41,5 neliötä. Kaiken päälle vähän riepoi sekin, että asunto oli Jannen firman. Olen kai vähän hullu, mutta halusin marssia hattu kourassa pankkiin ja ottaa lainan. Jotenkin tuntuisi enemmän omalle. 

No niin se päivä sitten tuli. Yhtenä maanantaina istuttiin pankissa ja kirjoitettiin nimiä velkakirjoihin, panttikirjoihin ja kauppakirjoihin. Tänään sitten näpytellään konetta täällä oman kodin avokeitiössä. Nyt meillä on törkeä asuntolaina ja lisätilaa. En voisi iloisempi olla.
*Valaisimet on Innoluxin Candeot. Niistä saatiin ostopäätöksen jälkeen alennusta näkyvyyttä vastaan.

37 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää! Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jossu <3 Täällä ollaan ihan onnesta soikeina. Ihmetellään, että saadaanko me tosiaan asua näin ihanassa asunnossa.

   Poista
 3. Ja hyvän näköset lamput - täälläkin! :D Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina <3 <3

   Lamput on Innoluxin Candeot. Niissä on kirkasvalo-ominaisuuskin. Laitan niistä parempaa kuvaa / lähikuvaa myöhemmin.

   Poista
 4. Näyttää i h a n a l t a! Onnea! <3

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis koti, paljon onnea vielä! <3 Ja siis tuo lattia saa aikaan syviä huokauksia... :-D

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen Laura ja Janne! Lähetämme terveisiä! Ehkä me tähän uuteen kotiin ehditään kyläilemään.

  VastaaPoista
 7. Ihana uusi koti! Mekin muutetaan ihan pian, ostettiin oma talo. Huh sita lainan suuruutta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instaan varmaan tulee kuvia, jos et blogia herättele tässä yhteydessä? Onko sitä muuten ollut koskaan yhtään ikävä?

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos :) <3

   Keittiö on kuulema ostettu Seinäjokisen House 2 liikkeen kautta. Mä tykkään, kun on simppeli ja minimalistinen. Luulen, ettei ihan helposti kyllästytä.

   Poista
 9. Upeaa, onnea teille sinne kauniiseen kotiin <3

  VastaaPoista
 10. Onnea oikein paljon uuteen omaan kotiin!!! Kotinne näyttää tosi kauniilta ja jäänkin odottamaan siitä lisää kuvia ja kertomuksia! Aah, mikä lattia, ikkunat ja ikkunalaudat! Minulta meni varmaan jotenkin ohi tuo muuttonne, luulin että olette vielä ajatuksen tasolla:))) Kiva uutinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo me oltiin nopeita :D Mä en paljon siitä huudellut ennenkun nimet oli papereissa. Instassa vaan oli pari kuvaa tulevasta. Blogiin tulee kyllä pian kuvia näistä huoneista, kun saadaan vähän järkkäiltyä. Melko hyvin on kyllä tavarat jo löytäneet paikkansa.

   Poista
 11. Oi, onnea uuteen kotiin! Näyttää tosi kauniilta.

  VastaaPoista
 12. Onnea uuteen kotiin!
  Kaunis on tila, niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oon kyllä tosi iloinen tästä kodista. Tää avokeittiö / olohuone on ihanan avara.

   Poista
 13. Onnea uuteen kotiin. Nyt olette yhtä kokemusta rikkaampia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi <3 Toi oli hyvin sanottu. Kokemus todellakin. Musta oli ihana remontoida se edelllinen koti ja saada asua siinä. Hyvillä mielin uutta kohti.

   Poista
 14. Kaikkea hyvää uuteen omaan kotiin❤ Näyttää ihanalta siellä teillä! Niin ja juuri passelin kokoinen pöytäryhmä tuohon tilaan. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira <3

   Eiks oo! Oon iloinen, että akoinaan on ostettu tällainen jatkettava pöytä. Vanhassa kodissa tää oli keittiössä ilman jatkopaloja. Täällä taas kahden jatkopalan kanssa asettuu just hyvin noihin lamppuihin nähden. On ollut kyllä järkevä teko ostaa aikaa kestäviä kalusteita.

   Poista
 15. Onpa hienon näköistä! Meilläkin laina vaan kasvaa, kun remppa etenee (eikä vieläkään ole valmista), mutta jossain pitää kuitenkin asua ja talo on meidän sijoitus. Näin olen sen pähkäillyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Hyvin pähkäilty. Sä oot niin oikeassa - koti on sijoitus. Ja tosiaan jossain pitää kuitenkin asua.

   Mä yritänkin ajatella sen niin, että pankki on luottanut meihin niin paljon, että saamme maksaa kotiamme pikkuhiljaa itsellemme pääomaksi.

   Tsemppiä teille remonttiin <3

   Poista