Sisällön tarjoaa Blogger.

KANNA SE KOTIIN KIRPPARILTA
Raanu, senkki, valaisin ja maljakko. Kaikki kirpparilta. 

Moni asia ei tee mua sillä samalla tavalla iloiseksi, kun hyvä kirppislöytö. Tuntuu hyvälle ostaa jotain, joka ei ole suoraan kopioitavissa. Ei voi kuka tahansa mennä rahatukun kanssa perässä kauppaan ja hankkia samaa. Niin mulla on henkilökohtaisempi suhde siihen tavaraan. Se on saattanut olla juuri minua siellä kirpparilla odottamassa. Joku toinen on juuri saattanut ohittaa sen ja miettiä, että ehkä. Ja sitten mä saan sen napattua. Mikä tuuri! Tuntuu aina vähän, että olisin se erityisesti ansainnut. Sitä tunnetta ei voi rahalla ostaa.

Kirppissisustaessa saa myös mahtavasti toteutettua itseään. Ratkaisut ovat usein luovempia, kun pitää miettiä moneen kertaan miten homma tulee parhain päin ratkaistua. Aikaa kuluu Huuto.netissä ja Torissa. Tulee koluttua Facebook-kirppareita ja käveltyä kaikkien kummallisten romukasojen läpi osto & myyntiliikkeissä fiilistellen vanhaa. 

Joku voisi sanoa, että käytettynä ostaessa pitää tyytyä. Musta se tuntuu sille, että käytettynä ostaessa voi saada enemmän. Se on varma, ettei käytettynä voi tilata mittaan rakennettua kaapistoa, vaan joutuu ostamaan sen toisen muotoisen kalusteen ja miettimään miten se tilaan kävisi. Pitää ehkä pyöräyttää huoneen kalustus pariin kertaan ympäri. Silloin voi tehdä ihan uusia oivalluksia ja päätyä optimoituun ratkaisuun.

Käytettynä saa myös parempaa. Saa hankittua halvalla kokopuisia kalusteita. Ne on usein tukevampia ja turvallisempia, kun lastulevyiset ja ovat kaiken hyvän päälle vielä maalattavissa, sekä kunnostettavissa aina uudelleen ja uudelleen. 

Niinkuin tiedätte, meillä pyritään ensisijaisesti ostamaan tavarat käytettynä. Tykkään yhdistää vanhaan aina jotain myös uutta. Kerroksellisuus kotona tuo kodikkaan tunnelman. Tuon Artekin jakkaran nostin noiden kuuskyt lukuisten kaappien ja senkkien kaveriksi. Kuvien mattokin on uusi. Olisin mielelläni ottanut oikeasti kulahtaneen villamaton, mutta mä niin vierastan niitä itämaisten mattojen medaljonki-kuviota, joita usein esiintyy. Tämä löytyi Jotexilta ja avaran huoneen akustiikka parani kerta heitolla.

Niin se alkaa huoneen sisustus muotoutua pala palalta. Tietty seuraava kirppiskama on jo jahdin alla - olen metsästämässä sekä kirjoituspöytää, että vierashuoneeseen levitettävää laverisohvaa. 

 Seuraa blogiani instagramfacebookbloglovinpinterest 

12 kommenttia

 1. Kaunista! :) Tuo lattia on upea ja kakluuni ja raanu mätsää kivasti yhteen. Myös täällä tykätään kirppissisustamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi <3

   Joo mä hihkuin ilosta, kun löysin tuon raanun. Oltiin siskon kanssa Somerolla Alihinnassa ja siellä se alahyllylä lepäili. Miten sattuikin noin yhteen sopivat värit kohdalle. Raanussa on sopivasti sekä perinteinen, että moderni ilme.

   Mä ihailen sun sisustustyyliä kovasti - aina niin kauniita kirppislöytöjä. Ja kalusteet muutenkin sekä kestävää tyyliä, että tekoa.

   Poista
 2. Näyttää niin kauniilta ja juurikin persoonalliselta <3. Sulla on kyllä mitä parhain maku kauniiden asioiden yhdistämisessä! Mä kävinkin muuten Salossa pitkästä aikaa kirppiskierroksella ja tulit mieleeni. Pitää järjestää kesän aikana treffit Salon parhaisiin paikkoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta <3 Samoin sulla!

   Niin pitää. Mä jo malttamattomana odotan kesää. Silloin kun vesivahinkosäädöt on ohi, mua on turha yrittää vähään aikaan saada pois Salon suunnalta, joten olen valmis kirppismatkailemaan sun kanssa millon vaan :)

   Poista
 3. Ihan älyttömän kaunis senkki! Ja koko kokonaisuus. :)
  Kirppislöydöt, yes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se pisti silmään Forssan Rentokirpparilla. Kannettiin heti siskon kanssa autoon. Vähän nauratti kyllä, että miten hauska heräteostos, mutta toisaalta jotain tuon tapaista olinkin haaveillut. Jannekin poikkeuksellisesti oli erityisen ilahtunut tästä kotiin tuodusta :) (niin ei meinaan ihan aina ole).

   Poista
 4. Huiput löydöt! Taas kerran. 👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maru <3 Samaa mieltä. Joskus käy kyllä melkoinen tuuri. Mä ensin kelasin, että ehkä toi senkki ei käykään yhteen Jannen isältä saadun kaapin kanssa. Arvelutti, kun sävy ei ole sama, mutta ne näyttääkin ihanalle yhdessä. Tuovat sopivasti lämpöä huoneeseen.

   Poista
 5. Olen tismalleen samaa mieltä tuosta kirpparilla kiertelystä ja jännityksesrä. Ihana tunne. Ja ihan superkaunis ja persoonallinen sisustusnurkka väreineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kutkuttavaa :) Käytiin taas viikonloppuna muutama kirppis läpi. Tällä kertaa niille ei ollut kukaan vienyt mitään meitä odottamaan. Joskus käy tuuri, toisinaan ei.

   Kiitos Henna <3

   Poista
 6. Olen täysin samaa mieltä kirppisostosten hienoudesta! Ihanan näköistä teillä, aivan upea takka/kakluuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppisrakkautta, todellakin <3

   Kiitos Eeva! Musta on mahtavaa, että kakluuni on säästetty, vaikka asunto on muuten remontoitu kauttaaltaan vaaleaksi. Se on niin erikoisen värinen ja tyylinen, että olisi ollut sääli, jos se olisi purettu.

   Poista