Sisällön tarjoaa Blogger.

SPA-MEININKI

Tämän tekstin kuulema kuuluisi alkaa näin: "Mietin tässä eräänä aamuna, että onhan tämä melkoista." Oikeastaan olen samaa mieltä. Sekä siitä, että kuuluisi, että siitä jotta melkoistahan tämä on; saada asua tällaisessa kodissa.

Asunto on niin kaunis ja avara, ettei asuntolainan määrä paina harteilla aivan niin paljon, kun se pahimmillaan voisi. Yksi kodin ihanimpia asioita on tämä kylpyhuone, joka ulko-ovesta astuttaessa avaa näkymän asunnon läpi toiselle ulko-ovelle saakka, mikäli liukuovet eivät ole suljettuina.On käytännöllistä päästä kulkemaan kylpyhuoneen läpi vessasta makuuhuoneeseen, asunnon päästä päähän, kantaa pyykkejä kuivumaan ja hiippaloida puolialasti vaatteita vaihtamaan. Olohuoneen suuntaisesti kulkeva läpiasunnon kylpyhuone mahdollistaa, ettei tarvitse mennä märin varpain, pyyhe päällä, olohuoneen puolelle. Sinne, jossa ei ole verhoja ikkunoiden edessä. 

Läpiasunnon kylpyhuone jakaa asunnon julkiseen ja yksityiseen. Se antaa myös anteeksi petaamattoman sängyn ja pyykkitelineen. Mikään keskeneräinen ei näy vieraille. Eikä minulle, jos kirjoitan keittiössä. 

Kylpyhuoneen yleisilme on vaalea; siellä on puhtaalta tuntuvaa vitivalkoista ja suuret pehmeät pyyhkeet. Peili altaan takana on koko seinän kokoinen ja tuplaa tilan. Spa tunnelmaa antaa kylpyamme ja hotellifiilistä valkoinen pellavakylpytakki. Minimalistista selkeyttä tuo sekin, ettei me ei laitettu lainkaan shampootelineitä suihkunurkkan seinään. Tämä siksi, etten aivan välttämättä tahtoisi tuijotella paraatipaikalla silmän korkeudella niitä kaikkenkirjavia purnukoita. Janne sahasi ja vahasi sopivan kokoisen puulevyn kylpyammeen päälle pesuaineiden säilytystä  varten. Toimii hyvin. 

Kylpyhuone on pyhitetty kylpemiselle -  se pyykinpesukone, josta edellisessä postauksessa puhuttiin, loistaa poissaolollaan.

Onhan tämä melkoista - ihan niinkuin Janne pyysi tän tekstin aloittamaan. Ja oikeassa oli.  Seuraa blogiani instagramfacebookbloglovinpinterest 

6 kommenttia

 1. Siis aivan mieletön spa teillä <3 Mä täällä vaan haaveilen vaaleasta ja tyylikkäästä kylpyhuoneesta ja haaveissa se taitaa pysyäkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on <3 On kyllä ihana rentoutumispaikka. Tullut tarpeeseen viime aikoina.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on <3 Mahtavia ratkaisuja on asunnon remontoija tehnyt. Just tällaisia meille sopivia. Ihan toisella tavalla tulee muuten läträttyä kosteusvoiteen kanssa, kun ei tarvitse neliön kokoisessa kopissa kääntyillä.

   Poista
 3. Onhan tämä melkoista!!! Niin kaunis yleisilme, ettei tuonne todellakaan edes halua laittaa mitään extraa näkyville. Kivoja päiviä teille kauniiseen kotiinne, olette sen ansainneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis <3 Tää koti on ollut pelastus. Onneksi on tällainen paikka nyt, kun Tyynelä on niin ikävässä kunnossa. Kivempi täällä on vappua viettää, kun on tilaa rentoutua. Ja kutsua ystäviäkin kylään.

   Poista