Sisällön tarjoaa Blogger.

KÄYTÄVÄLLÄ KUULTUA

werner west tuoli

werner west tuoli

werner west tuoli

werner west tuoli

werner west tuoli
Eräällä Lohjalaisella kirpputorilla käytiin viime viikonloppuna sekava ja vähäsanainen keskustelu - se tapahtui osin ilmeilemällä.

Kaikki alkoi siitä, kun tavaroitaan hinnoittelemaan tullut nainen seisoi minuun selin. Ei nähnyt lautasen kokoisiksi leviäviä silmiäni. Enkä minä nähnyt hintalappua. Siispä kysymään - sillä tavalla huoletonta äänensävyä tavoitellen. "Anteeksi; sinunko nuo tuolit on. Hyvä. Mitä niistä olit meinannut? Ai kaksikymmentäneljä euroa yhteensä?"

Tässä välissä Janne oli ehtinyt ohittaa rouvan ja jouduin huhuilemaan perään. Tavoittelin edelleen äänensävyä, joka ei kuulostaisi niin korkealle ja kireälle. Pyysin pakittamaan ja vilkaisemaan saisiko noista jotain. Naisen ollessa selin minuun, myös viitoin (ainakin mielestäni selkeästi), että me muuten otetaan noi. Kädet heiluivat, kun heiluriukolla ja naama nyki. Sormi osoitti kohti tuoleja rytmikkäästi ja tehostaakseni sanomaani, kurtistin myös kulmiani nyökätessäni tomerasti.

Jannea ei kiinnostanut. Tilanteesta mitään ymmärtämättä se tuli siihen tuoleja katsellaan mittailemaan. Arvosteli ääneen ostoaikeitani ja tuolejakin kiikkeriksi. Tuumaili, että tokkopa noista mitään saisi. Mä luulin, että se ovelana oli mun juonessa mukana. Myyjä alkoikin siinä sitten hinnasta tinkimään. Sanoi, että myymäänhän on tultu. Jannen viimeiset sanat ennen kättelyä oli, että "viistoista yhteensä." Ja siihen me se sovittiin.

Janne lähti lappaamaan lastia autoon ja mä tasailin hengitystäni viereisessä hyllyvälissä. Takaisin tullessaan se sanoi, ettei kyllä ymmärrä mihin me lisää tuoleja tarvitaan, mutta että ihan ok ovat. Mä näytin sivua, jolla olin googlannut "werner west tuoli". 

7,5 € kipale on ihan hyvä hinta12 kommenttia

 1. No heh, että sellainen kauppa :D Onnittelut!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D Naurattaa edelleen.

   Nyt vaan pitäisi selvittää miten noi kunnostaisi, ettei pilaa mitään.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :D Oli kyllä hupaisa hetki. Mulla oli hieno aitiopaikka seurata vierestä Jannen ja myyjän mulle järjestämää näytöstä. Itse olisin hätäisenä vaan paiskannut kättä ja kävellyt tuolien kanssa kassalle.

   Poista
 3. Olitte todellakin oikeassa paikassa oikeaan aikaan!
  Onnittelut loistavista kaupoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo! Jos olisi menty paikalle hetkeä myöhemmin, niin joku muu olisi ehtinyt ensin. Ehkä pitäisikin alkaa selvittämään kirppiksiltä niiden myyjien täyttötunteja / vaihtoaikoja ja mennä aina silloin paikalle itsekin :D

   Kiitos <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin oli <3

   Tulin noista niin iloiseksi. Tuntui, että olin vähintäänkin ansainnut ne ton kaiken vesivahinkosekoilun jälkeen:)

   Poista
 5. Nämä on näitä ihan parhaita kirppistarinoita! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä <3

   Mulle muuten käy aina niin, että kun kuulee muiden tällasia vastaavia tarinoita tekee mieli itse rynnätä etsimään niitä löytöjä, joita ei oo vielä aiemmin tiennyt tarvitsevansa :)

   Poista