Upee vai mitä? Tällaisessä särmikkäässä 60-luvun miljöössä me ystävien kanssa vietettiin viime viikonloppuna muutama tunti. Ja nopeastipa se vierähtikin. Paikka on Hotelli Rantapuisto Vuosaaren Ramsinniemessä, meren rannalla. Rakennus on valmistunut vuonna 1963 Pohjoismaiden Yhdyspankin koulutuskeskukseksi. Sen suunnittelijat - arkkitehtipariskunta Ragnar ja Martta Ypyä - saivat inspiraationsa koulutuskeskuksen suunnitteluun Alvar Aallon arkkitehtuurista. Tämä fakta ei tullut yllätyksenä, kun ympärilleen katseli. Erityisesti täytyy mainita noi kattojen muodot. Ne tekivät tilaan hyvän akustiikan ja lämpimän fiiliksen.
Hotellin ravintola tarjoaa viikonloppuisin brunssia hintaan 25€ hlö ja palanpainikkeeksi saa ostaa kuohuvaa laseittain. Brunssi oli koottu raikkaista raaka-aineista ja maistui kyllä. Valikoimassa oli mm. kotimaisia (Peltolan ja Kolatun) juustoja, Helsingin makkaratehtaan makkaroita, kikhernepyöryköitä, metsäsienipiirasta, juureksia, hedelmiä, smoothieita ja vohvelibaari. Itse arvostin runsaita kasvisvaihtoehtoja, mutta Jannelle jäi kuulema munakokkelin mentävä aukko. Lisäpisteitä tuli luomukahvista!
Rentoa viikonloppua sulle!
Brunssin lisäksi voin suositella tuon upean paikan alacarte-listaa, jonka kala-annokset ovat olleet joka kerta erinomaisia :)
VastaaPoistaKiva kuulla! Täytyykin siis suunnata sinne syömään joku muukin päivä :)
Poista