Sisällön tarjoaa Blogger.

RAUHOITTAVA VÄRI MAKUUHUONEESEEN

Meidän makuuhuoneessa on tosi vähän tavaraa. Ei edes vielä tauluja seinällä. Olen halunnut pitää sen selkeänä, koska neliötä on vähän. Haluan siis tarkkaan harkita mitä tuon sinne esille. Tuntuu ihanalle, kun huone on pieni ja pesämäinen. Samaan aikaan jotenkin selkeä ja turvallinen. Niin ja tietty pehmeillä materiaaleilla sisustettu. Meillä nukutaan villapetauspatjalla ja futonilla. Myös tyynyt ja peitteet ovat villaa. Seinällä on pörheä ryijy, lattialla kirjava räsymatto ja verhot laskeutuvat raskaasti. Päiväpeite on aina huolettomasti rypyssä, koska ehkä muistatte, että mä vihaan silityslautaa ja itse silitystä. 

Jo jonkin aikaa olen haaveillut sängynpäätyyn joko pehmeää päätyä tai jotain muuta kaunista. Viimeisin suunnitelma on pysynyt muutumattomana jo hetken, joten saattaa olla, että se tulee olemaan vaihtoehto, joka toteutuu. Projekti on ollut harkittu ja hidas, mutta edistystä kyllä tapahtuu. Viimeisimpänä saatiin seiniin uusi, valkoista paljon pehmeämpi väri.

On se kyllä ihan jäätävää miten suuri muutos huoneeseen tulee pelkästään seinien väriä vaihtamalla. Se onkin homma mitä kannattaa rempatessa pohtia huolella. Oikein valittu väri tekee sopivan tunnelman. Ja toistaalta taas vaihtelunhaluiselle tyypille toi maalaushomma ei ole kummoinen toteuttaa uusiksi aina, kun tekee muutosta mieli. Katsokaan nyt vaikka noita aiemman postauksen kuvia. Aivan hurja upgreidaus kohti pesämäistä tunnelmaa!

Me molemmat ollaan tästä uudistuksesta erittäin onnellisia. Jannen mielestä huone on nyt rauhallinen. Kuulemma nukuttaa hyvin.

* Maali on testiin saamani Virtasen sisämaali, jonka ominaisuuksista kirjoitin aiemmin. Maalin sävy: K498 Valkama. Futonsänky: Nukkuville. Verhot ja päiväpeite: Ellos. Ryijy: ystävältä. Yöpöydät: Lundia System. Yövalot: Innolux Beagle. *

4 kommenttia

  1. Varmasti nukuttaa hyvin noissa tunnelmissa <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3 Hyvin kyllä sopii sinisävyiset makuuhuoneeseen. Rauhoittavat ja sopivasti imevät tiukinta valoa itseensä.

      Poista