Sisällön tarjoaa Blogger.

EPÄTAVALLISIA JOULUVALMISTELUJA (+KIRPPISVINKIT)

50 luvun teak tuoli

50 luvun teak tuoli

50 luvun teak tuoli
On hieman sellainen tunne, että meillä on välillä vähän erikoisia jouluvalmisteluja. Muistan jonain vuonna tehtävälistassa lukeneen ensimmäisenä, että "maalaa seinä mustaksi". Ei siis aina olla lähdetty liikkeelle ihan niistä perinteisimmistä puuhasteluista. Piparit ja tortut on tänäkin vuonna vielä tekemättä, sauna pesemättä ja asunto imuroimatta. 

Jotain olemme kuitenkin saaneet aikaan. Tänään on kierretty koko päivä kirppareita*. Eteiseen haaveilemaani puhelinpöytää ei löytynyt, mutta sekalainen läjä kaikkea muuta kyllä. Aina puurokauhasta lähtien. Ja viime viikonloppuna löydettiin nämä kuvien neljä teak-tuolia vanhojen pinnatuolien tilalle. Huomiselle on suunnitteilla koekattaus aattoa varten. Mua ei niinkään kiinnosta jouluisat kodin koristelut, mutta ruokailu on meille niin tärkeä homma, että siihen tahdon panostaa. Nyt ei pylly puudu, vaikka istuisi pöydässä tunteja. 
*Kun tulet Salon suunnalle, kierrä ainakin nämä: SecondhandmarketEcocenter, Salon seudun suurkirppis ja Aarresaari.

Tuolit ostettiin salolaisesta Skandidesign-verkkokaupasta.

6 kommenttia

 1. Ihanat tuolit! Vähän niin kuin sydän tuo selkänoja. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat tuolit, ihanaa joulua teille <3

  VastaaPoista
 3. Tänään kävimme juuri pyörimässä Salossa ja vitsit kun olisin tiennyt siellä olevan hyviä kirppiksiä. Noh näin jälkiviisaana tiedän käydä ensi kerralla katsomassa nuo lävitse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Toivottavasti pääset joskus toistekin pyörähtämään tänne. Kannattaa ehdottomasti käydä noi läpi. Tietysti riippuu paljon siitä ketä siellä milloinkin on myymässä, mutta suuria ovat ja täynnä mahdollisuuksia.

   Poista