Sisällön tarjoaa Blogger.

AINA EI MEE IHAN NIINKU...

BoConcet Adelaide pyörivä tuoli.

BoConcet Adelaide pyörivä tuoli.

BoConcet Adelaide pyörivä tuoli.

BoConcet Adelaide pyörivä tuoli.

BoConcet Adelaide pyörivä tuoli.
Jännästi se voi erittäin huonokin tuuri pikaisesti kääntyä onnenkaupaksi. Tämä on tarina siitä, miten asiakaskokemuksen, joka on vaarassa kääntyä todelliseksi mielipahaksi, saa hyvällä palvelulla kääntymään kehuksi saakka. Se on hyvää palvelua se.

Kuten tiedätte - meillä arvostetaan kestävyyttä, kierrätystä ja laatua. Kirjoittelinkin siitä aiemmin. Jos noita linkkaamani postauksen kuvia tsekkailette, niin huomaatte mikä on muuttunut. Meillä oli aiemmin  toiset BoConceptin tuolit. Sellaiset, joista Janne ei olisi luopunut millään, koska ne oli niin mieleiset. Hyvät istua, matalat selkänojaltaan ja malliltaan sellaiset, ettei niitä vilissyt vastaan joka paikassa. 

Nyt on kuitenkin tilalla toiset tuolit. Muutos ei tällä kertaa tapahtunut siksi, että meillä ollaan vaihtelunhaluisia. Edellä mainittu ilmenee oikeastaan ainostaan kierrätyskalusteita hankkiessa, eikä koske kaupasta hankittavia hyödykkeitä. Vanhojen kalusteiden kunnostus ja käyttäminen ei osu niin isosti mun eko-omaantuntoon. Se järjestely sopii tällaiselle sisustuksen tuuliviirille. Tällä kertaa jouduimme tekemään ratkaisun, jonka kanssa painiminen otti minulta melkein vuoden. 

Viime vuoden maaliskuussa tippui ensimmäisestä vanhasta tuolista selkänoja. Kyllä - luit oikein, tippui. Siinä me istuttiin aamupalapöydässä ystävän ja reilun vuoden ikäisen kummityttöni kanssa, kun Janne äkisti hävisi näköpiiristä pöydän reunan taa. Sinne se selälleen mätkähti, kun tuolin selkänoja katkesi kahtia kaarteen kohdalta kuin veitsellä leikaten. Tässä vaiheessa ajattelin, että paska tuuri ja kyselin varaosia tuoliin BoConceptin liikkeestä. Lupasivat hyvittää tuolin, mutta uuden ostaminen jäi mietityttämään ja homma seisoi.

Tapahtuma toistui sitten toisen tuolin kanssa marraskuulla ja me päätettiin tehdä uusi reklamaatio. Eihän kahden aikuisen taloudessa voi tuolien selkänojat noin vaan tipahdella. Niissä ei ole kukaan keikkunut, eikä käyttänyt salamajan rakennuspalikoina. Meidän suureksi hämmästykseksi liikkeestä todettiin, että he ottavat tuoleista täyden vastuun. Eli hyvittävät kaikista kuudesta kappaleesta sen saman summan, minkä niistä olimme neljä vuotta sitten maksaneet. Tämä kävisi, jos löydämme heidän valikoimastaan uudet tuolit tilalle. Vanhoja samanlaisia ei kuulema enää valmisteta paikoin kestämättömäksi osoittautuneen rakenteen vuoksi. Vähän jäin arpomaan etsinkö käytetyt tuolit tilalle vai otanko hyvityksen vastaan, mutta arvoin vain hetken, joska tarjous oli taloudellisesti houkutteleva ja jo ennen joulua kävimme tuolikaupoilla. Tammikuulla sitten saimme kuusi uutta tuolia niin, että laskulta oli vähennetty koko aiemmin käyttämämme 834€. 

Käsittämättömän hienoa palvelua BoConceptilta. Osui suoraan tällaisen kertakäyttökulttuurin vastustajan sydämeen. Saisi useampikin yritys samalla tavalla vastata laadustaan. Se toivottavasti pistää heidät kehittämään yhä parempia tuotteita katteensa varmistamiseksi. Arvostan tätä, koska kyllä mua niin sapettaa ne tieten tahtoen määräaikaisiksi suunnitellut halpatuotteet ja niiden aiheuttama ympäristön kuormitus. 


ps. katso Hehkulamppuhuijaus, jos et ole sitä jo tehnyt. 

pps. uudet tuolit paitsi sopivat sekä pöydän, että tuon sattumalta meille muuttaneen Karusellin jalkoihin, ovat pyörivät ja myös harvinaisen hyvät pyllyn alla.TallennaTallenna

4 kommenttia

 1. Ai hitsi kun hienot! Ja ihan mahtista, että joku firma hoitaa sentään reklamaation kunnialla.

  Niin herkku tuo teidän lattia ❤️ Keräämiini inspiskuviin on ruvennut kerääntymään kuvia vastaavista lattioista... mistähän se on merkki :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä <3 Ja yllättävän mukavat istua. Kiva sekin, että pyörivät, niin voi kääntyä helposti pöydästä pois, eikä tarvitse joka kerta erikseen nostaa tuolia tai hinata sitä lattiaa pitkin taakse päin. Pysyy toi ihana lattiakin parempana :)

   Pääsetköhän sä kohta asentamaan parkettia ;)

   Poista
 2. Nuo rimpulatuolit, arg. Mutta onneksi kaikki kääntyi parhain päin. Tuolit näyttävät hyviltä teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihme homma. Ne oli kuitenkin niin tukevan ja hyvän oloiset. Siinä taisi olla joku materiaaliongelma. Ne oli sellaista kovempaa muovia, kun taas nää uudet joustavaa. Ihan hyvä siis, ettei niitä enää valmisteta.

   Uudet tuntuu alkujärkytyksen jälkeen asettuvan meille kivasti. Hauskasti huomasin vasta näistä kuvista tuon Karusellin jalan malliin sopimisen. Se siis oli ihan puhdasta sattumaa, eikä ees käynyt siellä kaupoilla mielen vieressä.

   Poista